A Sin City sztárja lett a magyar modell

Dávid a Diamond Models RiverCast modelljeként kezdett

[Kovacs R. ] publikálva: 2016-01-08 01:15:00 | Nyomtatásprint

hírkép

Panajoth Dávid a Diamond Models RiverCast bookerjeként, illetve modelljeként indította karrierjét. Ez az a modellcég, ahol a Középsuli sorozat leendő diákjait válogatják ki. Dávid imád külföldre járni, így a határon kívül is szerencsét próbált, és azzal is járt. Több nívós filmben szerepet kapott már, de az eddigi legnagyobb sikere most jött el, hiszen a magyar srác a Kínában leforgatott Sin city sztárjaként csilloghat. Először a Világszám magazinnak számolt be élményeiről.


A filmes karrierem nem Kínában kezdődött, hiszen Japánban már két filmben is szerepet kaptam (Andalusia, Thermae Romae ). Mivel már több mint két éve élek Chengduban, a kapcsolatrendszeremet nagyon jól kiépítettem, sokan ismernek itt. Modell munkákban sincs hiány, szinte minden nap dolgozok, van, hogy akár napi három munkám is van.

Amikre kifejezetten büszke vagyok: Calvin Klein bemutató, Diesel bemutató, alsónemű bemutató a világ legnagyobb bevásárlóközpontjába, a New Global Centerben, reklámfilm egy beauty szalonnak, amit egész Kínában közvetít a tévé. Mindezek mellett a szeptemberben megrendezett szingapúri Musclemania Asia versenyeredményem: top 5 best models and best phisique in all Asia (több mint 120 versenyző indult). Ennyit csak így röviden az eddigi munkáimról, most pedig mesélek a forgatásról.

pd

Kínában élő barátaim az Intercontinental Hotel elnöki lakosztályát bérelték ki egy afterpartyn, ahol megismerkedtem a Sin city producerének legjobb barátjával. Sokat buliztunk és sokat dolgoztunk is együtt. Mivel több cég tulajdonosa, így számos rendezvénye van, ahová engem, mint modellt szokott hívni, illetve gyakran bíz meg azzal, hogy további modelleket szervezzek az eseményeire. Tudott róla, számtalan országban dolgoztam már, mint színész, modell, és nem utolsó sorban, hogy beszélem a kínait. Leszervezett nekem egy találkozót a producerrel, akinek tetszett a karakterem, így alá is írtuk a szerződést.

A film angol címe : Sin City, a forgatókönyv a Road to Perdition film alapján készült (A Kárhozat útja). A sztori ugyanaz, csak Kínában játszódik. Az én szerepem pedig a 35 éves jóképű Killer Joe, a bérgyilkos alakítása.

pd

Több helyszínen is forgattunk.

Az első helyszín Dayi, Chengdutól egy órára. Mikor megérkeztem a forgatás helyszínére, teljesen ledöbbentem. A stáb 10 kamionnal érkezett, az egész utca le volt zárva, körülbelül 100 ember volt, akik csak velem foglalkoztak. Csak a ruha, amit nekem vettek a Killer Joe szerephez 20 000 RMB (800.000 Ft) volt, ami jelzi, hogy egy nagy költségvetésű, komoly filmről van szó.

Az első jelenetben Range Rovert vezetek, és az autóból lövöldözök.

pd

A második jelenet utcai lövöldözés, ahol engem is meglőnek, valamint én is rálövök a főhősre. Hozzá kell tenni, ez kicsit rosszul sült el, ugyanis művért raktak a kabátom alá, ami aztán felrobbant, úgyhogy egy hétig nem hallottam jól a jobb fülemmel. Folyamatosan zúgott, de most már minden oké. Több mint 12 órát forgattunk a hidegben. Volt éjszakai forgatás volt, ami előtt a másik munkahelyemen kellett megjelennem, így szinte semmit nem aludtam. Este 6-tól reggel 6-ig forgattunk. Úgy bántak velem, mint egy hollywoodi sztárral. Azt nézték, hogy és miben segíthetnek. Amikor felvettünk egy jelenetet, egy ember azért rohant, hogy rám adja a kabátot, egy másik hozta az ebédet vagy a vacsorát, a harmadik az italt, a negyedik sminkelt.

A következő forgatási napon a helikopter leszállópályán dolgoztunk, mivel Killer Joe (jómagam) helikopterrel érkezett meg. Legalább fél órát forgattunk a levegőben a helikopteren, ami számomra fantasztikus élmény volt. Miután leszálltam a helikopterrel, egyből a Range Roverbe pattantam, és a főhőst próbáltam megtalálni, hogy meggyilkoljam.

pd

A harmadik helyszín pedig egy luxusszálloda volt, ahol szintén a főhőst próbáltam megtalálni, nyomok segítségével. Úgy gondolom, hogy ez volt eddig életem legjobb munkája.

Tegnap volt a nagy buli, mellyel zártuk a forgatást. Az egész stábbal óriásit partiztunk, és nagy örömömre teljes mértékben meg voltak elégedve a munkámmal. Ennek következményeként megnyílt a lehetőség, hogy további filmekben szerepelhessek. Több producer, illetve rendező is akar már velem együtt dolgozni, aminek nagyon örülök. Áprilisban jön a premier, ahol az egész stábbal együtt megyünk majd megnézni a filmet a moziban.

pd

© vilagszam.hu




Galéria:



Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz



A kategória további hírei:


KÖRNYEZETVÉDELEM
Életre kelt a Nagyvárad melletti tó
Addig jó, míg nincs turista
PÉNZTÁRCA
A Mary Popkids a pénzügyekben is jó
Lassan vége a nyári fesztiválszezonnak
ÚTIKÖNYVEK HELYETT
Horvátország az Adrián túl - 1.
A legjobb helyek a szomszédból
RECIKLI

Itt jártunk: Törökország

TOP
PIKÁNS

1. Mi van most az Adrián?

Egy magyar recepciós mesél

2. Ezt most inkább hagyja ki!

Életveszélyes a túrázás

3. Emeletes ülések a repülőkön

Ez (is) lehet a jövő

4. Menjen, amíg nem késő

Több mint 100 világörökségi helyszín tűnhet el

5. Döbbenetes emberek szavaztak vasárnap

Zárcsökkentést és táncos játszóteret kért a két szavazó

6. Ilyen az amish szex

Két év tombolás után csak a férj

7. Nádas Tamás barátom emlékére

Lezuhant a műrepülő világbajnok

8. Csodanövény válthatja ki az antibiotikumokat

A kerti sarkantyúka a 2013-as esztendő gyógynövénye

9. Blöff - Nem lehet méregteleníteni a testünket

Zacher Gábor toxikológus elmondja az igazat

10. Ilyen az eszkimószex

Szex kölcsönbe

1. Ezek voltak a legnagyobb szerelmek 2023-ban

Sztárjainkat is utolérte a szerelem

2. Tönkretette Marilyn Monroe ruháját Kardashian

Hiányzó gyémántok

3. A lelked mélyére ás le ez a személyiségteszt

Készen állsz?

4. 5 tuti tipp a boldogabb élethez

Így szabadulhatsz meg a negatív érzelmektől

5. Ez a legizgalmasabb csillagjegy

Elmondjuk, miért!

6. Ez a 3 csillagjegy őrjítően érzéki és szexi

Köztük vagy?

7. Jolie keményen megvádolta Pittet

„Történt családon belüli erőszak…”

8. Tovább dagad a Nagy Feró botrány!

Majka kiborult: Miért kell ilyen álszent sz.rnak lenni?

9. Nagy titokban házasodott össze a sztárpár

Nem akárhol buktak le

10. Öngyilkossággal kokettált az álomesküvő után

A királyi családban sem fenékig tejfel az élet

Műsoraink
2024.03.29. 18:35 Világszám - Inforádió
Kalotaszegi húsvét
2024.03.30. 10:05 Világszám - Inforádió
Húsvéti szokások a világban
2024.03.31. 10:35 Világszám - Inforádió
Kalotaszegi húsvét ism.
Közösség
Nap lánya

Ilyenek a viking nők

Szófelhő / Archív
--