Matrix Holistic Center nyílt Budapesten

Pihenj NASA szintű technológiák segítségével!

[Kail] publikálva: 2018-11-27 17:30:00 | Nyomtatásprint

hírkép

Délelőtt megnyílt a Hajós utcában a Matrix Holistic Center! „Mindannyian az életet alkotó kozmikus hálózat részei vagyunk” – fogad minket a központ jelmondata és Lednyiczky Gábor be is avatja a megjelenteket abba, miről szól ez a sokatmondó mottó.

 


A megnyitót Dr. Kiss Róbert Richard, Prima Primissima díjas újságíró konferálta, akitől  megtudhattuk, meghatározó nap ez a mai a központ megálmodóinak és létrehozóinak életében, hiszen Gábor hosszú évek komoly munkáját hozta el hozzánk Budapestre! A központ csapata egy olyan eljárást álmodott életre, amely nem csak egészségünket és életvitelünket támogatja - maximalizálva ezek pozitív irányú fejlődését -, de kiteljesedésünkben is fontos szerepe lehet, ha mindennapjaink részévé tesszük ezt a forradalmi kezelést!


Az MHC küldetése, hogy minden hozzájuk fordulóval megosszák az elmúlt évtizedek kutató és fejlesztő munkája során felhalmozott tudásukat a LENYO készülékek formájában, segítségével. Lednyiczky Gábor arról mesél, miközben befekszem a kezelésre, hogy a technikát az UCLA-egyetemen is sikerrel alkalmazzák, a kezelés alanyait pszichológiai vizsgálatokkal is utánkövetik, így konkrét adatokkal rendelkeznek a kezelés hatékonyságáról, hitelességéről.

Egy ideig semmit nem érzek, majd kellemes melegség jár át. A kezelőszoba lágy fényekkel, finom textilekkel segíti a vendégek ellazulását. Az élmény intenzitását növelik a természet hangjai, melyek közt madárhangok is megjelennek, abszolút illeszkedve a központ kialakításához. A felhasznált pasztelles színek, a természetes anyagok mind a vendégek megnyugtatására szolgálnak. A vizuális zajt a legminimálisabbra igyekeztek csökkenteni az alkotók. Hárman fekszünk a kényelmes ágyakban, körülöttünk fotósok igyekeznek elkapni a pillanatot. Vajon látható azonnali változás rajtunk? Akkor kezdek csak ellazulni, mikor magunkra hagynak, és végre elcsendesedik körülöttem minden.

Mielőtt azonban befekszem, hogy első kézből tapasztalhassam meg az élményt, meghallgathattam – többek közt - Borbély László, színművész, egyik legismertebb szinkronhangunk, Halász Pálma, az Élet- Érték Alapítvány Kurátota és Szideropolu Niki, olimpikon vívónőnk rövid köszöntőit, beszámolóit a LENYO eszközökkel való munkáról, tapasztalataikról. Mindegyikük kiemeli az eszköz egész életre, emberre kiterjedő hatását, és magas hatásfokát. Borbély László megosztja velünk, hogy 20 perc alatt 8 órányi alvásnak megfelelő pihenést ad neki saját matraca, ami az ő szakmájában felbecsülhetetlen ajándék. Halász Pálma pedig arról beszél, hogy a kezelés még a traumáink feldolgozásában is segíthet, hiszen a sejtek szintjéig ható pihenés élményét adja nekünk. Úgy véli, mérföldkő ez a technika a traumafeldolgozás történelmében is.

Mi jut eszünkbe a Mátrixról, kérdezi a közönséget Kiss Róbert Richard. A film, egy mező, kapcsolódó hálozatok, sorolják a megjelentek. A központ utóbbi miatt kapta a nevét. Hiszen Lednyiczki Gábor és csapata egy minden szinten teljesebb élet megéléséhez szeretné hozzásegíteni vendégeit. A Matrix Holistic Center hitvallása szerint az univerzális mezőhöz való tudatos kapcsolódásunkat segíti fizikailag, érzelmileg és szellemileg, a szervezet alkalmazkodó-képességének kvantumszinten történő támogatásával. Ebben az összehangolt állapotban teljesítményünk eléri aktuális maximumát, fizikai, érzelmi, tudati működésének optimumát. E folyamatok optimalizálásához fejlesztettek ki a tudományos világban is elismert és alkalmazott módszereket, eszközöket Lednyiczky Gábor és munkatársai. E világra nyit ma kaput a Mátrix Központ – mondja el nekünk megnyitó beszédében dr. Kiss Róbert Richard.

„A Mátrix Központ élményeken keresztül segít optimalizálni az életminőséget. Az életben a legnagyobb hajtóerő a megélt, vagy megélni vágyott élmény. Budapest szívében létrehoztunk egy központot, ahol megélhetővé válik legnagyobb vágyunk: a belső egység. A kozmikus mátrixra hangolt sejtek közötti kommunikáció ma már mérhető, bizonyítható jelenség. Az Ukrán Tudományos Akadémián, és számos európai és amerikai egyetemen végzett kutatásaink mindezt már 25 éve alátámasztják. Eredményeinket a tudományos élet, jeles képviselői elismerték, mely szerint ma egyértelműen kimondható, hogy akár a DNS szintű eltérések is harmonizálhatók a KIT program által” – írják magukról a központ ugyancsak színvonalas, minden kérdésre választ kínáló honlapján.

A teljesség megélése napjaink egyik legvágyottabb életcélja. A digitális forradalom világában, információkkal telített hétköznapjainkban nagy érték a csend, az elcsendesülés, a teljes, holisztikus szinten való gyógyulásra való képesség. Lednyiczky Gábor azt mondja, igenis képesek lehetünk új dolgokat tanítani sejtjeinknek, és a kozmikus mátrixba való bekapcsolódás révén minden épzeletünket felülmúló összhangot élhetünk meg a KIT technológia révén. Kapcsolódjunk együtt a teljességhez, hív minket a Matrix Holistic Center egy olyan kalandra, amiben azt hiszem, mind szívesen részt vennénk.

© vilagszam.hu
Galéria:Add a Twitter-hez Add a Facebook-hozA kategória további hírei:


KÖRNYEZETVÉDELEM
Ezért emelnék a dízel adóját
Ha csökkent az üzemanyagár, nő a munkanélküliség?
PÉNZTÁRCA
Készpénzmentesek lesznek az iskolák
Kártyával és online a tízóraiért
ÚTIKÖNYVEK HELYETT
Ahol jó magyarnak lenni
Látogatás Kislengyelországba
RECIKLI
Párnacsata Budakeszin
Divat a kuka mélyéről

Itt jártunk: Ausztrália

TOP
PIKÁNS

1. Mi van most az Adrián?

Egy magyar recepciós mesél

2. Ezt most inkább hagyja ki!

Életveszélyes a túrázás

3. Emeletes ülések a repülőkön

Ez (is) lehet a jövő

4. Menjen, amíg nem késő

Több mint 100 világörökségi helyszín tűnhet el

5. Döbbenetes emberek szavaztak vasárnap

Zárcsökkentést és táncos játszóteret kért a két szavazó

6. Ilyen az amish szex

Két év tombolás után csak a férj

7. Nádas Tamás barátom emlékére

Lezuhant a műrepülő világbajnok

8. Csodanövény válthatja ki az antibiotikumokat

A kerti sarkantyúka a 2013-as esztendő gyógynövénye

9. Blöff - Nem lehet méregteleníteni a testünket

Zacher Gábor toxikológus elmondja az igazat

10. Ilyen az eszkimószex

Szex kölcsönbe

1. Apa lesz Ed Sheeran

Egy időre abba is hagyja most a zenélést

2. Koronaékszer-lakodalomra készülnek Ajakon

Sanyi bácsi túllőtt a célon

3. Ekkora mázlija senkinek sem lehet

Egy nyáron kétszer vált hipergazdaggá

4. Lábát törte Törökországban Katie Price

Egyszerre mindkettőt

5. Kanye West indul az elnökválasztáson

Kim Kardashiannal közösen célozzák meg a Fehér Házat

6. A színész nyakának ugrott az óriáspatkány

Megkergültek a járványban

7. Karanténban a násznép Tolnában

Az anyakönyvvezető sem úszta meg

8. Szülés a villamosmegállóban Budapesten

Rendőrök voltak a bábák

9. Szexbabák a stadion lelátóján

Szabadkozik a koreai klub

10. Kivédeni a koronaválást

Japánban betömték a piaci rést

Műsoraink
2020.11.27. 18:35 Világszám - Inforádió
Amerikai Egyesült Államok III.
2020.11.28. 10:05 Világszám - Inforádió
Amerikai Egyesült Államok IV.
2020.11.29. 10:35 Világszám - Inforádió
Amerikai Egyesült Államok III. ism.
Közösség
Nap lánya

Johnny Depp bántalmazott kedvese

Szófelhő / Archív
--