Fuss be nemzetközi karriert!

Modelleket castingol a kínai ügynökség tulajdonosa

[Kovacs R.] publikálva: 2018-07-24 09:23:00 | Nyomtatásprint

hírkép

Panajoth-Fejér Dávid, a Diamond Models RiverCast szupermodellje már mindenhova eljutott, ahova szeretett volna, és pont olyan életet él, amilyenre mindig is vágyott. Dávid jelenleg Kínában modellkedik, színészkedik, reklámokban szerepel, de még saját ügynöksége is van. Most pedig visszatér egy napra, hogy még több tapasztalattal a háta mögött válassza ki a jövő nagy modelljeit és színészeit.

 

 


Lássuk, milyen Dávid élete!

Mi történt veled tavaly nyár óta?

Tavaly júliusban jöttem haza, és nagyjából egy hónapot voltam itthon. Akkor másodjára szerepeltem a Középsuli sorozatban. Azóta Kínában nyitottam egy modellügynökséget. Decemberben ez az ügynökség szervezte Csengtuban – a városban, ahol élek – az év legnagyobb eseményét. Ötven modell vett részt a rendezvényen, rajtuk kívül rengeteg énekes, táncos művész volt még ott. Én magam már egyre kevésbé modellkedem, sokkal inkább filmekben és reklámfilmekben szerepelek, de igazából a szervezésről szól az életem.

Idén készülünk egy tavalyinál is nagyobb rendezvényre, ez októberben lesz, ott már duplaannyi modell lesz, mint az előző évi eseményen. Ide még mindig keresünk embereket.

Hogyan tudtál beilleszkedni?

Készült erről egy kisfilm Kínában. Ez tulajdonképpen arról szól, hogy hogyan élek ott, hogyan sikerült beilleszkednem, átvennem az ott élő emberek szokásait, milyen ételeket főzök, hogyan edzek. Ennek a rövidfilmnek pár nap alatt negyvenhatmilliós nézettsége lett a neten, és ez akkora hatással volt a karrieremre, hogy ezáltal még több filmes és reklámfilmes munkát kaptam. Ezt a két-háromperces videót körülbelül három-négy teljes napon keresztül vettük fel, rengeteg helyszínen.

Ennyi munka mellett mikor jut idő a pihenésre vagy a hobbidra?

Nekem két hobbim van: az egyik a munkámhoz is tartozik, ez az edzés, amit tizenhat éve csinálok.

Alapvetően tíz hónapot dolgozom egy évben, ugyanis nyáron minden évben júliusban itthon vagyok, vagy valahol Európában, illetve februárban, amikor a kínai újév van, akkor mindig Thaiföldön vagyok. A másik hobbim tehát az utazás, én enélkül el sem tudnám képzelni az életem.

Van egy ilyen mondás, hogy az, aki nem utazik, az olyan, mintha megvenne egy könyvet és mindig csak az első oldalig jutna, a második oldalra sose jut el.

Én tizenhárom éve utazok folyamatosan, 2006-tól 2008-ig minden évben három hónapot töltöttem az Egyesült Államokban, aztán pedig Ázsiába kezdtem el menni.

Milyen közösségi felületeken vagy fent?

Több közösségi oldal is van Kínában, például a WeChat, amit tényleg egész Kína használ. Van hasonló közösségi médiafelület, mint az Instagram. Ha valakinek van egy 1-2 milliós követőtábora, az már nagyon jónak számít ott.

Az én életemről szóló videónak is volt egy olyan hatása a közösségi médiában, hogy utána több konditerem, étterem is felkeresett, hogy egy pár perces reklámfilmet forgassak le velük.

Rövidebb reklámfilmekben vagy egész estés filmekben szeretsz jobban szerepelni?

Ez mindig az adott film témájától függ. Néha egy reklámfilm még izgalmasabb is lehet. Legutóbb forgattam egy öltönyhöz készülő reklámfilmet. Abban a filmben is akciójelenetek voltak, én a rosszfiút játszottam, nagyon izgalmas volt. Kínában szokás, hogy a reklámokat, mint rövidfilmeket készítik el.

Volt egy kissé erotikus töltetű reklám is, ami nagyon tetszett, mert a lány nagyon szexi volt benne. Persze, mindenki élvezi, amikor egy ilyen szép nővel forgathat. Kína egyébként sokkal tradícionálisabb, mint az európaiak. Az akt és a félakt is illegális ott.

A Sin Citynek a forgatását élveztem nagyon, ott úgy éreztem magam, mint a Hollywood-i sztárok: utcákat zártak le miattam, hetven kamion volt ott az összes felszereléssel együtt. Az nagyon izgalmas volt. Helikoptert vezettem benne, lövöldözés volt az utcákon, az egy igazi akciófilm volt.

Volt benne egy nagyon negatív dolog is. Amikor meglőttek a filmben, egy ilyen robbanószerkezetet helyeztek a kabátom alá, és amikor az felrobbant, a fülem nagyon elkezdett zúgni, és ezt a zúgást néhány hónapig hallottam. Elmentem fül-orr-gégészhez, ahol azt mondták, hogy nincs nagy gond, a hallásom nem romlott.

Mit tervezel, miket fogsz csinálni, amíg itthon leszel?

Egy hónapra jöttem haza, a nyarat mindig Magyaroroszágon szoktam tölteni. Meglátogatom a barátaimat, elmegyek a Balatonra, hiszen nekem a Balaton jobban bejön, mint Miami. Ilyenkor elsősorban pihenek, bár valamilyen szinten munka is, hiszen most visszatértem a gyökerekhez, ahol én is kezdtem, a Diamond Models RiverCasthoz. Itt fogok egy óriási castingot tartani július 25-én, és nagyon remélem, hogy a jövő modelljeit, színészeit, énekeseit felfedezem, el tudom őket magammal vinni, és így tovább erősíthetem Magyarország és Kína kapcsolatát.

Ha szívesen találkoznál Dáviddal, szeretnél részt venni a nagy castingon, ahol modelleket, hostesseket, színészeket fog kiválasztani, ne habozz, írj a booker@rivercast.net címre, hiszen július 25-én akár nemzetközi karriered is elindulhat!

Galériánkban egy kis ízelítő található Dávid életéből:

© vilagszam.hu




Galéria:



Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz



Fuss be nemzetközi karriert!

A kategória további hírei:


KÖRNYEZETVÉDELEM
Jane Goodall ajánlójával
Könyv a földi élet jövőjéről
PÉNZTÁRCA
26-nak annyi pénze van, mint a fél világnak
És az olló egyre csak nyílik
ÚTIKÖNYVEK HELYETT
Mit üzennek a világsztárok Budapestről?
A hírességek lábnyomába jönnek a rajongók
RECIKLI
Agyő, másnaposság!
A finnek kitalálták

Itt jártunk: Törökország

TOP
PIKÁNS

1. Mi van most az Adrián?

Egy magyar recepciós mesél

2. Ezt most inkább hagyja ki!

Életveszélyes a túrázás

3. Emeletes ülések a repülőkön

Ez (is) lehet a jövő

4. Menjen, amíg nem késő

Több mint 100 világörökségi helyszín tűnhet el

5. Döbbenetes emberek szavaztak vasárnap

Zárcsökkentést és táncos játszóteret kért a két szavazó

6. Ilyen az amish szex

Két év tombolás után csak a férj

7. Nádas Tamás barátom emlékére

Lezuhant a műrepülő világbajnok

8. Csodanövény válthatja ki az antibiotikumokat

A kerti sarkantyúka a 2013-as esztendő gyógynövénye

9. Blöff - Nem lehet méregteleníteni a testünket

Zacher Gábor toxikológus elmondja az igazat

10. Ilyen az eszkimószex

Szex kölcsönbe

1. Ezek voltak a legnagyobb szerelmek 2023-ban

Sztárjainkat is utolérte a szerelem

2. Tönkretette Marilyn Monroe ruháját Kardashian

Hiányzó gyémántok

3. A lelked mélyére ás le ez a személyiségteszt

Készen állsz?

4. 5 tuti tipp a boldogabb élethez

Így szabadulhatsz meg a negatív érzelmektől

5. Ez a legizgalmasabb csillagjegy

Elmondjuk, miért!

6. Ez a 3 csillagjegy őrjítően érzéki és szexi

Köztük vagy?

7. Jolie keményen megvádolta Pittet

„Történt családon belüli erőszak…”

8. Tovább dagad a Nagy Feró botrány!

Majka kiborult: Miért kell ilyen álszent sz.rnak lenni?

9. Nagy titokban házasodott össze a sztárpár

Nem akárhol buktak le

10. Öngyilkossággal kokettált az álomesküvő után

A királyi családban sem fenékig tejfel az élet

Műsoraink
2024.03.15. 18:35 Világszám - Inforádió
Thaiföld 1.
2024.03.16. 10:05 Világszám - Inforádió
Krabi
2024.03.17. 10:35 Világszám - Inforádió
Thaiföld 1. ism.
Közösség
Nap lánya

Ezer gyönyörű arc

Szófelhő / Archív
--