Most megtudhatja az igazat a Sound világáról!

De mit jelent az, hogy veretés?

[k.r.r.] publikálva: 2019-07-06 13:28:00 | Nyomtatásprint

hírkép

Zimány Linda, Iszak Eszter, Lipcsei Betta, ők kezdték az alapozást a Wellamarin svédasztalánál Zamárdiban. Előtte meg Till Attila ajánlotta fel gálánsan, hogy segít felvinni a babakocsit a hotel medencéjéhez.



A Wellamarin Zamárdiban a helyi Ritz, nincs jobb szálláshely, ráadásul pont a Sound helyszíne utáni sarkon található, a parton. Nem csoda, hogy akik szeretik a harminc centi vastag luxusheverőt, itt szállnak meg a fesztivál idején. Ha lenézek az erkélyről a parkolóba, balról jobbra ilyen kocsik sorakoznak egymás mellett: Mercedes, Corvette, Ford Mustang, Lexus, BMW, Audi, Audi, Volkswagen. Nem csoda, hogy rögtön csinált egy insta live-ot a mellettünk lakó cseh srác a parkolóról; biztos nem járt még Monte Carlóban.

De hát ez a mi kis négycsillagos szuperszállónk, ahol a reggelinél még feltűnt Weisz Fanni modell is, meg egy menő német műsorvezető srác. A Wellamarinnak van szép saját külső medencéje, ahová sok-sok lépcső visz fel, minden nap felcipeltem a babakocsit, ezek után legalább könnyű volt este befeszítenem a színpad előtt, ahogy az aranyláncos nagyfiúktól tanultam. A medencétől gyönyörű a kilátás a tihanyi apátságra, de kihívás volt mindig cipekedni.

Persze így jár az, aki elviszi a gyereket meg az asszonyt a Sound idején nyaralni, maga meg lepattan este egy zsákfejű dídzsét (DJ-t) hallgatni. Nappal viszont a Wellamarin ritka kellemes hely, aránylag normális árért. A vacsora a kínálatával azért a régi SZOT-szállók világát idézi, de a séf rendes, amikor az asszony valami mindenmentes vegánt kér, rögtön hozza a párolt zöldségeket. A személyzet egyébként is kedves, udvarias, persze amint meglátják a gyereket, ez nem csoda, picit sem vagyok elfogult, de Fülöp a cukiságvilágbajnokságon megverné a macskát is a Shrekből.

A Balaton Sound kezdetekor a hotelmenedzsment beparázott rendesen. Ettől kezdve minden vendégnek fekete karszalagot kellett viselnie, biztonsági őröket telepítettek a főbejárathoz és a parkolónál lévő ajtót is őrizték. A recepciónál lévő mosdókat pedig elkerítették egy reklámfallal. Hát igen, a Soundra olyanok is járnak, akik hazafele szeretnének ingyen hugyozni.

De a Soundra tényleg szinte mindenki jár (én is), még az a haverom is, akit egyszer szinte erővel én vittem el, mert korábban azt gondolta, csak olyan pasi jön ide, akinek kevés ahhoz a bal karja, hogy önmagát stimulálja. De azóta rászokott a bulira. A Sound ugyanis remek szórakozás akkor is, ha csak a zene miatt jössz, akkor is, ha csajozni vagy pasizni akarsz, akkor is, ha pörgetni szeretnéd a rókafarkú kulcstartót a VIP-ben. S nekem is nagy buli, mert a zene mellett a látványvilág és az ötletek is szórakoztatnak, meg az emberek, akikkel találkozom. Röhej, de a kedvencem a szokásos helyen tábort verő kávéárus, mert a dupla kapucsínó után bírom még vagy két órát az elektronikus zenét.

A nagykoncertek látványvilága egyre jobb, a híres Tomorrowland megadíszleteit idézi. Tizenegy körül van tűzijáték minden este, mint a Disneylandben. Gyönyörű óriáskerékről nézhetjük a Balatont. A céllövölde már nem fért bele az imázsba.

A zenei kínálat imponáló, nagy ezüst óriásemberek meg kis bikinis modell-lányok dobják fel a hangulatot. A nagykoncerteknél pedig értelmet nyer végre a sok munka a konditeremben, ha ledobjuk a pólót, kár, hogy a BMW-t nem lehet behozni.

Persze nézhetjük a show-t a lenge ruhába öltözött lengyel lányok csoportjában is, vagy akár a VIP-lelátóról. A VIP olyan szinten megújult, hogy sokan upgrade-olják sima jegyüket, hogy bejussanak az elzárt részbe. (Mekkora ötlet, hogy ezt bent is megteheti bárki.) S ott nem csak a vécé tisztább, hanem a nagykoncert után külön műsor is szórakoztatja az elit vendégeket. A kerékpáros akrobaták és a kötéltáncos lány produkciója például remek volt. Ráadásul a szervezők egy hídat építettek a partra, ahol fehér deszkastéggel körbekerítettek egy csipetnyi Balatont a VIP-nek. A vízbe a legtrendibb felfújható unikornisok és hattyúk kerültek, minden adott tehát az igényes fürdőzéshez.

A VIP-parton kényelmes ágyakon heverészhetünk, koktéllal a kezünkben. Hogy erre mekkora igény van, azt az is mutatja, hogy a tihanyi VIP-strandra aznap általában nem lehet bejutni, mert kora délelőtt megtelik. A Sound sem kivétel, s az elit stégen ismert vállalkozóval és a műegyetem docensével is találkoztam, tetszik ez mindenkinek. De nem csak a VIP jó, a Balaton Sound örömet hoz mindenkinek (Isten áldja meg Lobenwein Norbit és társait). Három bombasztikus külsejű angol lány például azzal szórakozott, hogy a Sound utcájában összeverődött sokaságból a legszakadtabb ruhájú férfiakkal puszilkodtak és fotózkodtak. Ebbe a körbe sajna nem fértem be, de amúgy is szigorúan elhárítottam volna, mert a feleségemnél nincs szebb a világon.

KRR

 

 

 

 

© vilagszam.hu




Galéria:



Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz



A kategória további hírei:


KÖRNYEZETVÉDELEM
PÉNZTÁRCA
Zuhanást áraz be az ingatlanpiac
Egyszerre igényesebb és olcsóbb
ÚTIKÖNYVEK HELYETT
Varázslatos romok a magyar erdőben - galéria
Mintha még ott csoszognának a szerzetesek a kolostorban.
RECIKLI

Itt jártunk: Törökország

TOP
PIKÁNS

1. Mi van most az Adrián?

Egy magyar recepciós mesél

2. Ezt most inkább hagyja ki!

Életveszélyes a túrázás

3. Emeletes ülések a repülőkön

Ez (is) lehet a jövő

4. Menjen, amíg nem késő

Több mint 100 világörökségi helyszín tűnhet el

5. Döbbenetes emberek szavaztak vasárnap

Zárcsökkentést és táncos játszóteret kért a két szavazó

6. Ilyen az amish szex

Két év tombolás után csak a férj

7. Nádas Tamás barátom emlékére

Lezuhant a műrepülő világbajnok

8. Csodanövény válthatja ki az antibiotikumokat

A kerti sarkantyúka a 2013-as esztendő gyógynövénye

9. Blöff - Nem lehet méregteleníteni a testünket

Zacher Gábor toxikológus elmondja az igazat

10. Ilyen az eszkimószex

Szex kölcsönbe

1. Ezek voltak a legnagyobb szerelmek 2023-ban

Sztárjainkat is utolérte a szerelem

2. Tönkretette Marilyn Monroe ruháját Kardashian

Hiányzó gyémántok

3. A lelked mélyére ás le ez a személyiségteszt

Készen állsz?

4. 5 tuti tipp a boldogabb élethez

Így szabadulhatsz meg a negatív érzelmektől

5. Ez a legizgalmasabb csillagjegy

Elmondjuk, miért!

6. Ez a 3 csillagjegy őrjítően érzéki és szexi

Köztük vagy?

7. Jolie keményen megvádolta Pittet

„Történt családon belüli erőszak…”

8. Tovább dagad a Nagy Feró botrány!

Majka kiborult: Miért kell ilyen álszent sz.rnak lenni?

9. Nagy titokban házasodott össze a sztárpár

Nem akárhol buktak le

10. Öngyilkossággal kokettált az álomesküvő után

A királyi családban sem fenékig tejfel az élet

Műsoraink
2024.03.15. 18:35 Világszám - Inforádió
Thaiföld 1.
2024.03.16. 10:05 Világszám - Inforádió
Krabi
2024.03.17. 10:35 Világszám - Inforádió
Thaiföld 1. ism.
Közösség
Nap lánya

Ezer gyönyörű arc

Szófelhő / Archív
--