Hatalmas ledfallal újít a SOUND

Lenyűgöző vizuállal várják a fesztiválozókat

[Farmosi Nóra] publikálva: 2023-06-07 00:00:00 | Nyomtatásprint

hírkép

Friss látványvideó és képek láttak napvilágot, melyekből kiderül, hogy a szervezők milyen vizuális megújulásra készülnek idén a zamárdi szabadstrandon. Azt már tudjuk, hogy a zenei felhozatal rendkívül erősre sikerült, most lássuk, mi mással varázsol el minket június 28. és július 1. között a Heineken Balaton Sound, ahol napközben, a napfürdős-csobbanós pihenés és kikapcsolódás mellett programok sora teszi teljessé a négy napnyi bulizós nyaralást.


A látványterv szerint hatalmas megújulás vár idén a világsztárokkal gazdagon ellátott Heineken Balaton Sound Nagyszínpadra, melynek legfőbb alkotóeleme - a legnagyobb nemzetközi elektronikus zenei fesztiválokhoz hasonlóan - egy hatalmas ledfal. A 10 méter magas és 60 méter széles színpadszerkezet egy 500m2-es 1978 panelből álló led-et tart majd, amely a fénytechnikával kiegészülve biztosítja a lenyűgöző élményt, többek között Armin van Buuren, Tiesto, Dimitri Vegas & Like Mike és hasonlóan neves EDM sztárok show-jainak adva keretet.

A Balaton Sound az a hely, ahol mindenki különleges vendégnek érezheti magát, mondjuk a partikkal dúsított különleges VIP helyszíneken, és most már azt is tudhatjuk, milyen köntösben várnak minket ezek a helyek.

Las Vegas Casino Events VIP délután 4-től hajnal négyig várja az exkluzív környezetben fesztiválozni vágyókat. A Heineken Balaton Sound Nagyszínpad programjának végeztével hazai DJ-k pörgetik a lemezeket, de természetesen a nagyszínpados show-k a lelátóról végig követhetőek lesznek. Az ételekről a Buddha Original gondoskodik, távol-keleti wok menüvel és sushi falatokkal. Az italokat különböző VIP bárokban szerezhetjük be – elérhető bottle service és a fesztivál alatt asztalfoglalás is lehetséges. A VIP vendégek rendelkezésére áll továbbá egy komplett kaszinó, rulettel, black jack asztallal és játékgépekkel, igazi vegasi hangulatot víve a Balaton partjára.

 

Déltől éjfélig élvezhetjük a VIP Sunset Beach élményeit, exkluzív környezetben pihenhetünk, napozhatunk, vagy csobbanhatunk a hűsítő Balatonban akár este 8 óráig, utána pedig egy koktéllal a kezünkben élvezhetjük a naplemente látványát. A Sunset Beach-en lesz saját bár, VIP-ek számára fenntartott mosdó blokk, törölköző szolgáltatás, valamint bejelentkezhetünk akár egy ingyenes, lazító thai masszázsra is.

Izgalmas látványvilágot sugall a Lost in Jungle VIP , ahol elvarázsolt, paradicsomi hangulatba tévedhetünk – zsiráfokkal, gorillákkal és mindenféle egzotikus állatokkal. A Digó pizzéria burrito különlégességekkel készül a VIP vendégeknek – gondolva a vegetariánus fesztiválozókra is –, akik egy hosszú oldalsó lelátóról követhetik az underground elektronikus zene rajongóit vonzó B Stage programsorozatát Charlotte de Witte-vel vagy Carl Cox-al, a B my Lake zónában. A fesztivál VIP bejárata is egyenesen erre a helyszínre hozza a látogatókat.

Új helyszín a Soundon a Radio1 Heineken Silver Beach Club, amely saját napozóstéggel és kényelmes lounge bútorokkal biztosítja az igazi Beach Club hangulatot. A Rádió1 DJ-i kora délutántól a nagyszínpad indulásáig tolják a set-eket, majd folytatják a nagyszínpad szüneteiben és a zárás után hajnalig, nemzetközi sztárokkal kiegészülve. A korán ébredők itt csatlakozhatnak techno yoga órákra, éjjel pedig jön a Splash Party – azaz éjszakai fürdőzés a Balaton Sound betűk előtt, a nagyszínpad programja után.

A Balaton Sound persze egész nap “nyitva van”, érdemes kihasználni minden pillanatát – a fent említett programokon túl strandröplabda bajnokságokkal, naplementés SUP túrával, „Welcome to the House” tánc workshop-pal, nemzetközi utcaszínházakkal, vízi vidámparkkal, szabadtéri konditeremmel, valamint különleges sárkányeregetéssel és papírsárkány készítő workshop-pal is készülnek a szervezők.

Minden további információ a Heineken Balaton Sound oldalán elérhető, ahol érdemes még most lecsapni a kedvezményes jegyekre, mert június 9-én már érkezik a jegyárforduló.

© vilagszam.hu




Galéria:



Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz



A kategória további hírei:


KÖRNYEZETVÉDELEM
PÉNZTÁRCA
Futás a repjegy áráért
Nem igyekeznek fizetni a társaságok
ÚTIKÖNYVEK HELYETT
Ha minket kérdez, ide idén nem utazik
Nyitnak, de azért nem lennénk nyugodtak
RECIKLI
Beporzók napja
Jó lesz csütörtökön Vácrátóton

Itt jártunk: Törökország

TOP
PIKÁNS

1. Mi van most az Adrián?

Egy magyar recepciós mesél

2. Ezt most inkább hagyja ki!

Életveszélyes a túrázás

3. Emeletes ülések a repülőkön

Ez (is) lehet a jövő

4. Menjen, amíg nem késő

Több mint 100 világörökségi helyszín tűnhet el

5. Döbbenetes emberek szavaztak vasárnap

Zárcsökkentést és táncos játszóteret kért a két szavazó

6. Ilyen az amish szex

Két év tombolás után csak a férj

7. Nádas Tamás barátom emlékére

Lezuhant a műrepülő világbajnok

8. Csodanövény válthatja ki az antibiotikumokat

A kerti sarkantyúka a 2013-as esztendő gyógynövénye

9. Blöff - Nem lehet méregteleníteni a testünket

Zacher Gábor toxikológus elmondja az igazat

10. Ilyen az eszkimószex

Szex kölcsönbe

1. Ezek voltak a legnagyobb szerelmek 2023-ban

Sztárjainkat is utolérte a szerelem

2. Tönkretette Marilyn Monroe ruháját Kardashian

Hiányzó gyémántok

3. A lelked mélyére ás le ez a személyiségteszt

Készen állsz?

4. 5 tuti tipp a boldogabb élethez

Így szabadulhatsz meg a negatív érzelmektől

5. Ez a legizgalmasabb csillagjegy

Elmondjuk, miért!

6. Ez a 3 csillagjegy őrjítően érzéki és szexi

Köztük vagy?

7. Jolie keményen megvádolta Pittet

„Történt családon belüli erőszak…”

8. Tovább dagad a Nagy Feró botrány!

Majka kiborult: Miért kell ilyen álszent sz.rnak lenni?

9. Nagy titokban házasodott össze a sztárpár

Nem akárhol buktak le

10. Öngyilkossággal kokettált az álomesküvő után

A királyi családban sem fenékig tejfel az élet

Műsoraink
2024.04.19. 18:35 Világszám - Inforádió
Uganda
2024.04.20 10:05 Világszám - Inforádió
Afrika Svájca
2024.04.21. 10:35 Világszám - Inforádió
Uganda ism.
Közösség
Nap lánya

Ilyenek a viking nők

Szófelhő / Archív
--