Ezüst play gomb a Középsulinak

100.000 feliratkozót ért el a YouTube csatorna

[Karajos András] publikálva: 2016-05-05 17:03:00 | Nyomtatásprint

hírkép

Még a YouTube amerikai vezetősége is üdvözölte a Középsulit, hiszen a brand munkatársai kézhez kapták a sok youtuber által oly hőn áhított ezüst play gombot, melyet akkor érdemel ki egy csatorna, ha feliratkozóinak száma eléri a 100.000 főt.


"A YouTube-ot sokszor emlegetjük a világ legnagyobb színpadaként, ahová bárki kiállhat és megmutathatja tehetségét. A Középsuli csatornának ez sikerült, mert rövid idő alatt elérték a 100 000 feliratkozót csatornájukon és ezzel elnyerték a YouTube Silver Play Button díját is. Gratulálunk, és reméljük, hamarosan az arany play gombot is ünnepelhetjük!" -  mondta Bíró Pál, a YouTube magyarországi menedzsere. Kovács Robertina, a Középsuli.hu felelős szerkesztője elmondta, hogy kollégáival rendkívül megtisztelőnek érzik, hogy a Középsuli YouTube csatornája az ezüst play gomb bemutatásának napján már 121.000 feliratkozót számlál, vagyis rendkívül gyors a növekedés, köszönhetően a rajongóknak. Ez a szám is egyfajta teljesítménymérő az online világban, emellett visszaigazolás a nézőktől, akik nélkül nem lehetnének itt. A Középsuli csapata azért dolgozik, hogy a közönséget az igényeiknek megfelelő tartalommal szolgálja ki, és törekszik arra, hogy a rajongótábor továbbra is elégedett legyen.

„A Középsuli nem szimplán egy YouTube csatorna, annál sokkal több. Arra törekedtünk, hogy egy brandet építsünk ki, mely több szegmensből áll: maga a Középsuli.hu, a YouTube-csatorna, melynek része a Középsuli TV és a Középsuli sorozat (a csatorna összmegtekintése:26.700.000 Forrás: YouTube), a Facebook oldal, az ask.fm oldal és az Instagram oldal, melyen 53000 követőnk van. Ez utóbbi azt jelenti, hogy Magyarország legnépszerűbb márkái között a Középsuli brand dobogós helyet foglal el!  A terjeszkedés pedig nem áll meg: áprilisban megjelent a Középsuli filmsorozat román változata, román nyelven(Noi liceenii néven), melyet kint forgattunk. A román nyelvű Középsuli oldal pedig már hónapok óta sikeresen működik. Hamarosan Szlovákiában is elindítjuk a középiskolásoknak szóló filmsorozatot, a magazin pedig már ott is működik” - mondta Kovács Robertina.

Az ezüst play gomb bemutatóját színesítették a Középsuli filmsorozat szereplőinek történetei. Ketten közülük a 2015/2016-os tanévben érettségiznek. Bodony Barbara, aki a sorozatban a tatai lányt alakítja, elmesélte, hogyan késte le majdnem a saját ballagását. Koszta Bercel pedig, aki a sorozatban Berci, a stréber bőrébe bújik, az írásbeli érettségikről számolt be. Az eseményen az is kiderült, Berci nem érettségizett matematikából, mert felmentése volt, illetve megtudtuk tőle azt is, miért nem kellett a magyar érettségihez az a lexikális tudás, ami a magyarhoz kellett volna.

A Középsuli.hu nem csupán a sorozat szereplőinek érettségivel kapcsolatos tapasztalataira volt kíváncsi, hanem olvasóinak is feltett kérdéseket a középiskolás élet legnagyobb megmérettetésével kapcsolatban. Az olvasók az írásbeli érettségiket bemutató cikkekben elhelyezett szavazópanelek segítségével véleményezték a vizsgákat, saját teljesítményüket. A felmérésből tanulságos összefüggésekre derült fény.

„Többek között azt is megtudhattuk, hogy a Középsuli olvasói a matematika érettségi megírását követően jóval negatívabban ítélték meg saját teljesítményüket, mint amikor megismerték a megoldókulcsot  A magyar könnyű volt szerintük, a törit viszont sokan csak azért tudták tűrhetően megoldani, mert lehetett atlaszt használni” – mondta Hajdú Anna, a Középsuli.hu oktatási rovatának vezetője.

Ahogy a világ, úgy a közösségi hagyományok is folyamatosan változnak. A Középsuli tapasztalata szerint általánossá vált az iskolákban a bolondballagás, Amerikából pedig begyűrűzött a lufieregetés szokása. A ballagási csokrok közül idén hódítottak azok, amelyekben a virág mellett édesség is lapult.

© vilagszam.hu




Galéria:



Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz



A kategória további hírei:


KÖRNYEZETVÉDELEM
Veszélyben az olívaolajunk
A növényvilág koronavírusa egy baktérium
PÉNZTÁRCA
ÚTIKÖNYVEK HELYETT
Magányos szívek utazási irodája
A frissen szakítottakra fókuszál
RECIKLI
Ki a legsikeresebb nő?
Ez a teszt minden titkodat feltárja

Itt jártunk: Törökország

TOP
PIKÁNS

1. Mi van most az Adrián?

Egy magyar recepciós mesél

2. Ezt most inkább hagyja ki!

Életveszélyes a túrázás

3. Emeletes ülések a repülőkön

Ez (is) lehet a jövő

4. Menjen, amíg nem késő

Több mint 100 világörökségi helyszín tűnhet el

5. Döbbenetes emberek szavaztak vasárnap

Zárcsökkentést és táncos játszóteret kért a két szavazó

6. Ilyen az amish szex

Két év tombolás után csak a férj

7. Nádas Tamás barátom emlékére

Lezuhant a műrepülő világbajnok

8. Csodanövény válthatja ki az antibiotikumokat

A kerti sarkantyúka a 2013-as esztendő gyógynövénye

9. Blöff - Nem lehet méregteleníteni a testünket

Zacher Gábor toxikológus elmondja az igazat

10. Ilyen az eszkimószex

Szex kölcsönbe

1. Ezek voltak a legnagyobb szerelmek 2023-ban

Sztárjainkat is utolérte a szerelem

2. Tönkretette Marilyn Monroe ruháját Kardashian

Hiányzó gyémántok

3. A lelked mélyére ás le ez a személyiségteszt

Készen állsz?

4. 5 tuti tipp a boldogabb élethez

Így szabadulhatsz meg a negatív érzelmektől

5. Ez a legizgalmasabb csillagjegy

Elmondjuk, miért!

6. Ez a 3 csillagjegy őrjítően érzéki és szexi

Köztük vagy?

7. Jolie keményen megvádolta Pittet

„Történt családon belüli erőszak…”

8. Tovább dagad a Nagy Feró botrány!

Majka kiborult: Miért kell ilyen álszent sz.rnak lenni?

9. Nagy titokban házasodott össze a sztárpár

Nem akárhol buktak le

10. Öngyilkossággal kokettált az álomesküvő után

A királyi családban sem fenékig tejfel az élet

Műsoraink
2024.03.15. 18:35 Világszám - Inforádió
Thaiföld 1.
2024.03.16. 10:05 Világszám - Inforádió
Krabi
2024.03.17. 10:35 Világszám - Inforádió
Thaiföld 1. ism.
Közösség
Nap lánya

Ezer gyönyörű arc

Szófelhő / Archív
--