A dizájnhotelekre esküszik az Y generáció

Új igények a nyaraláshoz

[Kail] publikálva: 2019-02-13 14:10:00 | Nyomtatásprint

hírkép

Felforgatják a piacot, mert formabontó nyaralásra vágynak.


Mi kell az Y és a Z generáció tagjainak, ha nyaralnak? Az erős wifi és a menő dizájn szinte alapszükséglet, ehhez jön még a gasztronómiában forradalmat indító street food és a mindig friss kínálattal jelentkező koktélbárok elérhetősége is. A napszaknak megfelelő zenei ütemeket is élőben szeretnék megkapni, így az aláfestést már nem elég, ha felvételről hallják. Az kell, hogy csak nekik keverje ki ott és akkor egy DJ. A kutatások szerint, az Y generáció számára komoly motivációt jelent a mindennapi munkában, hogy az így szerzett jövedelmet utazásra vagy még inkább élményszerzésre költheti. Közben azonban a fiatalok nagyon meggondolják, mire adnak ki pénzt.

Egyre népszerűbbek a dizájnszállodák, amelyeket a modern életérzés és az Y generációnak fontos szempontok hívtak életre. A Neckermann szerint a magyar fiatalok körében azok a nyaralócsomagok lehetnek az idei év turisztikai újdonságai közül a leginkább keresettek, amelyek erre építenek. Fiatalos stílus, igényes ellátás és a digitális generáció minden igényét kiszolgáló szolgáltatások, elérhető áron - ezek jellemzik az új generációknak kitalált Cooks Club dizájnszállodákat. A bohém életérzés kedvelői a Thomas Cook Csoporthoz tartozó Neckermann Magyarország jóvoltából idén budapesti indulással már foglalhatnak is Cook’s Club szállodákban, hogy testközelből tapasztalják meg az ínyencek igazi paradicsomát.

Az egyhetes utazás reggelivel, csúcsszezonon kívül már 516 eurótól elérhető. Mivel a szállodában éjjel és nappal is adott a zene és a hangulat, egy jó buliért ki sem kell mozdulni a hotelből. A Cooks Club szállodák száma idén már hétre emelkedik a Spanyolországban, Görögországban, Törökországban, Olaszországban és Egyiptomban nyíló új hotelekkel, melyek Magyarországon csak a Neckermann Utazási Iroda kínálatában találhatóak meg.

„A fiatalabb generációk kedvelik az otthonos, kényelmes, de mégis alkalmi és érdekes elrendezésű szobákat, belső tereket. Kimondottan fontos számukra, hogy egy hotel számos közösségi teret kínáljon, ne csak a szállodán kívül legyen lehetőség az ismerkedésre, szórakozásra, szabad együttlétre éjjel és nappal. Alapigény a korlátlan wifi elérhetőség és az igényes gasztrokínálat mind az ételek, mind az italok terén” – mondta el dr. Békefi Veronika, a Neckermann ügyvezető igazgatója.

A Cooks Club hotelek olyan tengerparti szállodák, amelyeket az új generációs utasok számára terveztek, akik értékelik a különlegességeket és olyan nyaralást szeretnének, ahol napjaikat és éjszakáikat hasonló gondolkodású emberekkel, tökéletes zenével kísérve tölthetik. A pároknak és baráti társaságoknak tervezett, egyszerű és elegáns szobák központi medencéhez kapcsolódnak. A Cantinában a hagyományos helyi konyha mellett a világ legjobb street-food ételei színesítik a választékot, az egészséges vegán ételektől kezdve. A Captain Cook bár koktéljai a legfrissebb hozzávalókat és a prémium alkoholokat ötvözik egy kitűnő berlini bartender receptjei alapján.

A hotelben a fizetés mikrochip-karkötővel vagy előre feltöltött kártyával történik, készpénzmentesen. A vendég a nyaralás elején feltölti az egyenlegét és a nyaralás végén fennmaradó összeget  kijelentkezéskor visszakapja. A személyes e-pénztárca tárol minden költést és minden fizetés után jelzi, hogy mekkora összeg áll még rendelkezésre.

Béres Alexandra és D. Tóth Kriszta után Wossala Rozina is a Neckermann nagykövete lett. A népszerű sztárséf a Cooks Club szállodák nagyköveteként ad majd ízelítőt a fiatalos dizájnhotelekben eltöltött nyaralás mindennapjaiból. A hotelek gasztrokínálatának bemutatása mellett Rozina igyekszik majd az adott ország sajátos, speciális étel- és italkülönlegességeire is felhívni a figyelmet.

© vilagszam.hu




Galéria:



Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz



Irodával jobb hajóra szállni

A kategória további hírei:


KÖRNYEZETVÉDELEM
PÉNZTÁRCA
ÚTIKÖNYVEK HELYETT
Metróval Tunéziába
Messze repülhetünk két megálló között
RECIKLI
Eredeti kocsikkal jön újra az Orient Express
A párizsi olimpián debütál

Itt jártunk: Törökország

TOP
PIKÁNS

1. Mi van most az Adrián?

Egy magyar recepciós mesél

2. Ezt most inkább hagyja ki!

Életveszélyes a túrázás

3. Emeletes ülések a repülőkön

Ez (is) lehet a jövő

4. Menjen, amíg nem késő

Több mint 100 világörökségi helyszín tűnhet el

5. Döbbenetes emberek szavaztak vasárnap

Zárcsökkentést és táncos játszóteret kért a két szavazó

6. Ilyen az amish szex

Két év tombolás után csak a férj

7. Nádas Tamás barátom emlékére

Lezuhant a műrepülő világbajnok

8. Csodanövény válthatja ki az antibiotikumokat

A kerti sarkantyúka a 2013-as esztendő gyógynövénye

9. Blöff - Nem lehet méregteleníteni a testünket

Zacher Gábor toxikológus elmondja az igazat

10. Ilyen az eszkimószex

Szex kölcsönbe

1. Ezek voltak a legnagyobb szerelmek 2023-ban

Sztárjainkat is utolérte a szerelem

2. Tönkretette Marilyn Monroe ruháját Kardashian

Hiányzó gyémántok

3. A lelked mélyére ás le ez a személyiségteszt

Készen állsz?

4. 5 tuti tipp a boldogabb élethez

Így szabadulhatsz meg a negatív érzelmektől

5. Ez a legizgalmasabb csillagjegy

Elmondjuk, miért!

6. Ez a 3 csillagjegy őrjítően érzéki és szexi

Köztük vagy?

7. Jolie keményen megvádolta Pittet

„Történt családon belüli erőszak…”

8. Tovább dagad a Nagy Feró botrány!

Majka kiborult: Miért kell ilyen álszent sz.rnak lenni?

9. Nagy titokban házasodott össze a sztárpár

Nem akárhol buktak le

10. Öngyilkossággal kokettált az álomesküvő után

A királyi családban sem fenékig tejfel az élet

Műsoraink
2024.03.15. 18:35 Világszám - Inforádió
Thaiföld 1.
2024.03.16. 10:05 Világszám - Inforádió
Krabi
2024.03.17. 10:35 Világszám - Inforádió
Thaiföld 1. ism.
Közösség
Nap lánya

Ezer gyönyörű arc

Szófelhő / Archív
--