Beszámol a találkáról a szeretője feleségének

2015-09-10 11:21:00 Kovacs R.

hírkép

Sok szerető meséli, hogy a férfi nem is a szex, hanem a meghitt beszélgetések, a megértés hiánya miatt jár hozzá. Viszont a szeretőkben sem lehet már feltétlenül megbízni – derül ki egy oroszországi esetből.



Felesége két hónapja hagyta el a 27 éves moszkvai Szergejt. A házasság egy másik nő miatt romlott meg, akivel Szergej az interneten elegyedett csevegésbe. Egyszer csak az a másik barna felajánlotta: „Találkozzunk. Autóval érted megyek. Előtte menj be a patikába.” Bár az egyértelmű ajánlatot Szergej először elfogadta, végül a randiból nem lett semmi. Felesége viszont megtudta a dolgot: a teljes beszélgetést elküldte neki a másik nő.

A barnahajú, harmincas nő Kátya néven magyarázta el a Komszomolszkaja Pravdának, miért csinál ilyet. Nem ez volt ugyanis az első alkalom, már több mint tíz feleségnek küldött konkrét szex-videót a hites urával a főszerepben.

„Látom, ahogy cseléddé válnak a nők és a férjeik a lábukat is beléjük törlik! Magabiztos nőként szörnyű látnom, mennyire nem értékeli magát a szebbik nem. A fickók jobbra-balra félrelépnek, és senki nem bünteti meg őket. Úgy döntöttem, változtatok ezen.”

Az újságírónak azt is elmondta, hogy két éve űzi a sajátos erkölcsi leckéztetést. A küldemény postázása után hosszan társalog a feleségekkel, akik közül többen is a saját lábukra álltak és kivirultak a sokk után.- írja a globoport.hu.

Anna Hnikina pszichológus szerint Kátya önbíráskodását valamilyen paranoia vagy személyes trauma motiválhatja. Akcióival valószínűleg idővel le fog állni, hacsak nem pszichopata. Ugyanakkor az is igaz, hogy irreális félelmeik miatt a nők sok mindent képesek eltűrni a férfiaktól. Különösen jellemző ez a nyugatinál jóval patriarchálisabb orosz társadalomra. Az orosz belügyminisztérium legutóbbi adatai szerint évente 10.000-14.000 nő hal meg családon belüli erőszak miatt az országban.