Nadi, aki mindig mosolyog

2016-09-10 01:01:00 superadmin

hírkép

A Home Made Asia nevű formáció Magyarország egyik legnépszerűbb ázsiai zenéket képviselő csapata, akik táncos és énekes produkciókkal, videókkal mutatják be a távol-keleti pop-kultúra legjavát.

 



A 22 éves lány 3 éve a Home Made Asia táncosa. Számára a csapat olyan mint egy kis család, ami sok-sok sikerélményhez juttatta hozzá. Nadi a D2D alcsapat leadere és az HmAxX nevű alcsapat tagja.

"Nagyon sokat köszönhetek ennek a kis családnak. Olyan embereket ismerhettem meg, akiknek vannak céljaik és meg is küzdenek azért. Barátságosnak tartom magam. Szeretek új embereket megismerni és új élményeket szerezni."

Nadi, aki 2013-ban táncosként szintén résztvehetett a csapattal a Dél-Koreában zajló K-pop World Festival in Gangwon versenyén, júniusban fejezte be tanulmányait. Nemrég kezdett el dolgozni az első komoly munkahelyén.

"A tánc mindig meghatározó az életemben, ezért mindenképpen szeretném folytatni a munka mellett. Az ázsiai kultúrával 4 éve kezdtem el megismerkedni. Azt gondolom, hogy akit egy kicsit is elkezd foglalkoztatni a K-POP (koreai popzene), abból igazi fan lesz."

Nadi igazi majonéz- és karfiolrajongó.