Mindig segíteni szeretne mindenkinek

2016-09-04 01:01:00 superadmin

hírkép

A Home Made Asia nevű formáció Magyarország egyik legnépszerűbb ázsiai zenéket képviselő csapata, akik táncos és énekes produkciókkal, videókkal mutatják be a távol-keleti pop-kultúra legjavát.



C.A.T, a 21 éves táncoslány számára a tánc egyfajta terápia, búvóhely, menedék az aktuális gondok elől. A HMA-n belül, a D2D alcsapat tagja.

"Boldogságot okoz, ha "beleszakadhatok" az edzésbe és közben még alkotok is. A tánc erre lehetőséged ad. Számomra a Home Made Asia a családot, biztonságot, szeretetet, odaadást és minden földi jót jelenti. Ez a csapat lett számomra az élet. Ők vesznek körül a mindennapjaimban, velük töltöm a hétvégéimet. Ők vannak ott, ha nevetek, ha sírok. Mérhetetlen bizalmat és feltétlen szeretetet érzek családunk minden tagja iránt. Lehet ez így túl csöpögős, de nem tudom miként fogalmazhatnék meg valamit, ami annyira fontossá vált számomra, mint a levegő.

Számomra Ázsia világa egy csoda. Egy csoda, ami még évek után is ugyan olyan érdekes. Ez az érdekesség vonz folyamatosan, hogy minél többet megtudhassak a kultúráról, a jellegzetességeikről, az emberekről."

C.A.T a hétköznapokban elég szabadon él. Iskolába jár, szcenikusnak tanul, sok időt tölt a Madách Színházban gyakorlatként.

"Képtelen lennék egy helyben, nyugalomban ülni, de pörgés ellenére én rendelkezem a saját időmmel, ami hatalmas szabadság számomra. Egy adott konkrét célom nincs, mint például, hogy Szöulban lehessek sminkes. Az én célom az, hogy színházban dolgozhassak. Több területen tanulok most a színházban, de számomra mindegy, hogy sminkes, fodrász, világosító, színpadtechnikus, vagy esetleg jegyszedő leszek e, amíg a színházban vagyok. Szeretnék minden reggel boldogan felkelni attól, amit csinálok és nem pedig frászt kapni, hogy megint be kell menni. Lehet, ez egy naiv gyerek válasza, de nem is állítottam, hogy felnőttem már."

Bár saját bevallása szerint szétszórt, feledékeny, cinikus és önkritikus, segíteni akar azoknak, akiket szeret.

"Imádok adni és számomra egy cseppet sem fontos, hogy viszonozzák ezt. Akkor vagyok igazán boldog, ha körülöttem is azok. Szeretem a furcsa és különc dolgokat, és én is furcsa vagyok néha. Elég érdekes humorérzékkel rendelkezem, amit csak páran ismernek. A többiek szerint valószínűleg meg nincs is. Utálom a gombát, meg a spenótot, szeretem a kék színt, a sajtot, a túrós tésztát és a pandákat."