Pénzügyi tudatosság a Strand Fesztiválon is

2015-07-22 10:11:00 Kovacs R.

hírkép

A Strand Fesztivál idén sem marad el, de hogy mivel várja az O.K. Központ a résztvevőket, azt Benkő Renáta mesélte el a Juventus RadioTours hallgatóinak.



"Idén sem hagyjuk ki a megjelenést a Strand Fesztiválon és várjuk az érdeklődőket a standunkhoz, mindenféle érdekes, szórakoztató és pénzügyi tudatosságot növelő programmal.” - mesélte Benkő Renáta, az O.K. központ vezető-trénere.

A tavalyi évhez hasonlóan, idén is játékos feladatokkal tartanak majd bemutatókat a közönségnek.

„Az O.K. Központban az alapvető, hétköznapi életben is fontos pénzügyi ismereteket szeretnénk átadni mindenkinek. Azokat az ismereteket, amire valóban szükség lehet, de valljuk be ezek az ismeretek nem mindig izgalmasak, pontosan ezért próbáljuk őket szórakoztató bőrbe bújtatni.” - osztotta meg a hallgatókkal ezt Benkő Renáta.

Idén is számíthatnak a részvevők célba-dobós játékra, melynek során nem csak a kockázatvállalással ismerkedhetnek meg a játékosok, de nyereményeket is vihetnek haza. Sőt, nem rég egy új kártyát is terveztek a Magyar Nemzeti Bankkal együtt.

"Alapvetően mi egy szemléletformálásra törekszünk, melynek lényege, hogy alapvető ismereteket átadjunk, és megtanítsuk az embereket arra, hogy miként tudnak bánni ezekkel az alapvető ismeretekkel. Tehát nem konkrét tanácsokat adunk konkrét helyzetekre, hanem egy gondolkodási mintát, egy sémát” -nyilatkozta Benkő Renáta, aki azt is elmondta, hogy a bemutatókat követően egyre többen kezelik tudatosan a pénzügyeiket.