Óriási buli lesz a Soundon

2015-06-07 10:56:00 superadmin

hírkép

Az idén kilencedik alkalommal jelentkező vízparti prémiumfesztivál, a MasterCard Balaton Sound minden eddiginél gazdagabb programmal várja a Balaton partjára az elektronika rajongóit. Jön – megannyi más mellett – Tiësto, Hardwell, a Faithless. Ez utóbbi csapat jubileumi előadást ígér, a szervezők pedig – a sztárok mellett – minden eddiginél több vízparti teraszt, stéget, lounge-ot, koktélbárt és partihelyszínt.



A nulladik napon, pontosan 1460 nappal, azaz 4 évvel korábbi Balaton-parti fellépése után visszatér a fesztivál kívánságlistájának éllovasa, a holland dj pápa, Tiësto. Fókuszban a víz és a vízpart: rekordszámú vízparti terasz, stég, lounge, koktélbár és partihelyszín épül fel. Nem vitás, hogy az egyik legjobban várt új helyszín az idei MasterCard Balaton Soundon a Telekom Rave. A vízen lebegő, extravagáns yachton a kormánykerék öt napon át hazánk legjelesebb partiszervezőinek kezében lesz. Érkezik a Debut, a HiFly, a RAW, az NVC, a LavaLava – és még nagyon sokan mások.

Elszeparált-szexi boxok, kényelmes nyugágyak, varázslatos panoráma, ragyogó napsütés, homokos tánctér... Ezekkel a szavakkal lehetne körülírni a tökéletes vízparti helyszínt. Idén ez a Jana Stég, mely napközben a nyugalom szigete, este azonban az önfeledt bulik színterévé válik.

A tavalyi évben bemutatkozó Nagyon Balaton Gasztroudvar átalakul, és a parton, valamint a Balaton vizére épült Teraszon elsősorban a balatoni borvidék legjobb pincészeteinek borait és pezsgőit, valamint a régió legjobb éttermeinek specialitásait kínálják majd, különféle hazai dj-k élő szettjeinek kíséretében. Ugyanitt a Nagyon Balaton szervezői rendhagyó tárlat és egyedi installációk segítségével mutatják be a Balaton Régiót, de megtalálhatók lesznek különféle hazai designerek, alkotóművészek Balaton tematikájú portékái, szuvenírjei is. A Nagyon Balaton Terasz szakmai és együttműködő partnere lesz az idei évben is a We Love Balaton, a Magyar Konyha, valamint a Balaton Kör.

V.J.