Tüzet nyel a dögös hercegnő

2010-09-12 00:00:00 szorenyi.p

hírkép

A győzelemért az ember mindenre hajlandó. Különösen ha szép lányokról van szó. Bernáth Klaudia semmit sem bíz a véletlenre. Szeretné megnyerni a Miss Princess World szépségversenyt Prágában.



A Miss Princess World szépségverseny nem hagyományos megmérettetés. Itt nem elegendő szépnek, esetleg tájékozottnak lenni a világ dolgaiban és a világbéke óhajtása is kevés. Aki tényleg komolyan gondolja, az meg kell mutassa különleges tehetségét. A júliusi magyarországi döntőn volt, aki akrobatikus táncot mutatott be, más valaki bűvésztrükkökkel kápráztatta el a zsűrit. Ezüstérmet lehetett nyerni a Miss Talent betétversenyen az apácából tüzes ördöggé történő átváltozással.

Bernáth Klaudia veszélyes mutatvánnyal készül a prágai döntőre. Tüzet nyel. A lány teljesen nyugodt, mint mondja, nem érheti baj, hiszen sokat gyakorol. Az édesanyja azonban retteg a mutatvány miatt. Félti lánya gyönyörű arcát. Valóban, Klaudiát az esélyesek között tartják számon.

Amúgy a magyar lány itthon meggyőző fölénnyel nyert, így méltán bizakodhat. Az október 2-i megmérettetésig azonban még sokat kell dolgoznia. Rendszeresen edzi testét, ami már azért is előnyös, mert nem tett le arról, hogy a modellkedés után rendőrnek áll. Tőle talán a büntetés sem fáj annyira?



A Miss Princess World döntője október 2-án, Prágában lesz.