Kinga a legjobb mesterektől tanult

2015-02-08 01:01:00 superadmin

hírkép

Sárosi Kinga a középsuli.hu lapigazgatója és rovatvezetője már megtalálta a számítását, saját bevallása szerint néhány éve már azon az úton jár, amit a sors - vagy végzet? - kijelölt számára.



Az írást, a médiamunkát nem egyszerű munkának, hanem hivatásának tekinti, mindemellett az eddigi igen színes és változatos karrierje során árkot-bokrot bejárt, a legjobb mesterektől tanult és a legkülönbözőbb nézőpontokat sajátította el.

"Az elmúlt évek során a PR szakmában mozogtam, mélyen beleástam magam a kommunikációs szakmába és az ügyfélkapcsolati munkába. Egy biztos, bármit is csináljon az ember, jól kell összpontosítani az energiákat, önazonosnak kell maradni és az a legjobb, ha mi irányítjuk az életünket és nem sodródunk ide-oda a feladatok között."

Szabadidejében szívesen utazik, nemrégiben tért vissza Thaiföldről, ahol számtalan váratlan kalandban volt része, bejárta Bangkokot, Pattayát, Chiang Mait és Koh Samet szigetére is eljutott. Bárhová is keveredjen a világban, mindent kipróbál ami szembe jön vele és valahogy mindig bevonzza a legkülönlegesebb élményeket...hiszen így szereti.

Aki személyesen is találkozni szeretne Kingával, annak nem kell mást tennie, csak eljönni a Szerelemparty-ra. (2015. február 14. Gödör Klub 18:00)