Thaiföldi állatkert rendhagyó show-val

2015-02-04 11:15:00 V.J.

hírkép

Egy siracca-i állatkertben igazán különleges meglepetések érhetik az embert. A darts-ozó elefánttól, a celluxos szájú krokodilig terjed a látványosságok tára.



A turista látványosságra éhes. Nem elég nézegetni az állatokat, mert akkor hol marad az adrrenalin? Thaiföldön természetesen az állatkert sem olyan, mint Pesten. Igazán különleges program a malacfuttatás, amikor azt nézhetjük meg, hogy miként versenyeznek a rajtszámmal ellátott malacok egymással. Van olyan elefánt bemutató, ahol az elefántok kosárlabdáznak és darts-oznak. A parkban vannak természetesen krokodilok is.

A turisták megőrülnek egy hüllős fényképért. Régebben úgy csinálták meg a krokodilos fotót, hogy egy közepes vagy kisméretű krokodilt a turista ölébe adtak, a krokodil kitátotta a száját, és mehetett a fotó. Aztán volt egy pár apróbb kis baleset, ezért most már celluxszal leragasztják a nagy krokodil száját. Ezek után egy kis krokodilt kell a bal kézben fogni. Ha jókedve van, akkor kitátja a száját, de nem mindig. Így lehet a fényképet elkészíteni.