Pattaya csak kicsit lett drágább

2015-01-31 11:54:00 V.J.

hírkép

Thaiföld kicsit drágább lett az elmúlt években, de a hazai viszonylatokhoz képest, még így is egészen olcsón megúszhatjuk a költekezést, és még egy Good Guy Goes To Heaven, Bad Guy Goes To Pattaya feliratú póló is beleférhet az utazótáskánkba hazafelé.



Kiss Róbert Richard, a világjáró újságíró az InfoRadio Világszám című, műsorában Pattayaból jelentkezett, derül ki a www.kozepsuli.hu tudósításából.

Pattaya alig több mint 50 éve még csak egy kis halászfalucska volt, mára azonban már milliós turistavárossá nőtte ki magát. Itt minden megvan, ami a pihenéshez elengedhetetlen, napsütés, homokos tengerpart, nagyon közel a hotelek sokaságához, különleges ételek és rengeteg szórakozási, kikapcsolódási lehetőség.

A golfpályák, interaktív játékok és népszerű látnivalók után, esténként sem fogunk unatkozni, hiszen rengeteg diszkó, szórakozóhely várja, hogy betérjenek a turisták egy-egy habpartyra. Aki már nem bírja a folyamatos meleget, az ellátogathat az Ice Bar-ba is, ahol garantált a 20 fok alatti hőmérséklet.

 

Akinek nem volt elég Pattaya homokos tengerpartjaiból és többet szeretne megtudni a nyaralóváros adta lehetőségekről, annak még több infóval szolgál az InfoRadio Világszám című műsora.