Ennyibe kerül egy japán buli

2010-08-24 00:00:00 szorenyi.p

hírkép

Ezüstmetál fémzakó és vastag hitelkártya. Ha ezek megvannak, akkor fergeteges buliban vehetsz részt Japánban. Panajoth Dávid a strandélmények után az éjszakai életbe vetette bele magát.



Egyedül, szinte árván lépett be Dávid a hétfőn Tokió legmenőbb techno-klubjába. Kutyát sem ismert, mégis az est végére már 5 használható telefonszám hevert ezüstösen csillagó zakója zsebében. Na jó a mobiljában, de ez már részletkérdés, hiszen az is a zsebben lapult. A belépőt tehát Lakatos Sándor kizárólag a magyar modellnek tervezett ruhadarab alapozta meg. Természetesen a mindenkori lovagok legmenőbb cucca úgy állt Dávidon, hogy azzal egy egész lovashadosztályt is térdre tudott volna kényszeríteni, de hát nem ez volt a cél.

Sokkal inkább a biztonsági személyzet kijátszása jelentett kihívást, hiszen itt fényképezni nem szabad, de az új ausztrál haver kedvéért még ennek kockázatát is vállalta kalandvágyó barátunk.

A Világszám felkérésére Dávid a helyi árakról is beszámol. Az auszival megivott vodka-red bull 4000 forintot kóstált, fejenként. A belépő 10000, pedig nem volt kiemelt nap, ha extrém táncosok is vannak, akkor 18000. Igaz ebben a pénzben Magyarországon el nem képzelhető fény és lézertechnika van benne, a hang pedig úgy erős, hogy nem szaggatja a dobhártyádat és természetesen sercegésmentes - írta Dávid, aki az első hajnali vonattal érkezett haza úgy 7 óra körül.