Ismét ringben a Kék Duna Wellness Hotel

2014-11-02 13:42:00 V.J.

hírkép

Tavaly a közönségszavazatok alapján már elnyerte a nívós Év Szállodája díjat Ráckeve családbarát wellness szállója. 2014-ben ismét méltán várományosa a szallas.hu versenyének.



Aki már eltöltött pár kellemes napot vagy esetleg hétvégét a ráckevei Kék Duna Wellness Hotelben, ismeri a különleges hangulatot és csodálatos környezetet a festői Duna partján. Nem véletlen, hogy szinte egymásnak adják a kilincset a külföldi és magyar vendégek, hiszen az élmény felejthetetlen. Nemcsak a 45 Kis-Dunára néző szoba kényelme, de a pompás bioszobák, biosziget is gondtalan kikapcsolódást igér. Emellett igazi kulináris kalandot kínál a hangulatos grillező, ahol minden nyári hétvégén ízletes ételek illata száll. A felszolgált ételekhez természetesen zamatos borokat, egészséges, friss zöldség-és gyümölcsleveket szolgálnak fel.

A szallas.hu idei szavazásán szavazatunkkal értékes díjakat is nyerhetünk, sőt a Kék Duna Wellness Hotelre voksolva további nyeremények is várhatnak a szerencsésekre.

Az izgalmas verseny már csak három napig tart. Érdemes tehát klikkelni a http://szallas.hu/kek-duna-wellness-hotel-rackeve#vote oldalon.