Utazások az oroszlántól a sípályákig

2014-09-08 12:05:00 V.J.

hírkép

Ausztriától Barbadosig választhatnak élményeket az utazni vágyók a Neckermann most hétvégén bemutatott új katalógusából. Aki az oroszlán szeme közé szeretne nézni vagy a legmenőbb sípályákon szeretne csúszkálni ismét talál magának bőségesen a 2014-15-ös kínálatból.



A tatai Old Lake Golf Club Perla Services által szervezett egész napos rendezvényének részeként ismerhették meg a partnerek és a viszonteladók a Neckerman utazási iroda idei téli kínálatát. Ahogy már megszoktuk most is kedvünkre válogathatunk, hogy a tél különleges szórakozási lehetőségeiből válasszunk, vagy inkább elmenjünk a világ naposabb tájaira egy kis melegért és kalandért.

A síelés szerelmeseit ismét várják a Ausztria, Olaszország, Svájc vagy éppen Szlovákia legjobb síterepei. A szezont egy hatalmas buli nyitja KAprunban, ahol a várban december ötödikén nagyszabású partyval ünnepelhetjük a jó havat. Ha pedig ez sem elég, akkor Mikuláskor elindulhatunk az idei tél első síversenyén.

A kedvezményeknek se szeri, se száma. Aki gyorsan foglal, az akár szállást, az 35%-ot is megspórolhat szeptember 30-ig.

Az egzotikus repülős utak idei slágere Tobago és Barbados. Aki egyszer is látta már ezeket a tengerpartokat tudja, miről beszélünk. Persze megmaradtak az olyan slágercélpontok mint Tenerife vagy Gran Canaria, de eltölthetjük a téli vakációnkat Mauritiuson, Thaiföldön vagy akár Brazíliában is. Több, mint 20 ország legszebb szállodái és strandjai közül választhatunk pénztárcánknak és bátorságunknak megfelelően. Hatalmas kalandot ígérnek a Dubaiból induló luxus hajóutak,melyeken felfedezhetjük Arábia kincseit, de aki még ennél is többre vágyik annak ezt is megadják az exkluzív yacht utak. Hogy mi a különbség? A katalógus képei alapján erről is fogalmat alkothatnak az utazásra és luxusra  vágyók.

Persze itthon is lehet csodálatos tájakat felfedezni. Az idei belföldi szlogen „évszak-próbáló és évszak cserélő” családi és wellness programokat kínál minden magyarországi régióban. Milyen lehet a Balaton ősszel. Más színek, más illatok és természetesen egészen más élmények, ráadásul itt is különleges kedvezményekkel.