VIP túra Erdélyben

2014-08-25 12:12:00 superadmin

hírkép

Erdély mesés szépsége messze földön híres, mégis kevesen fedezik fel igazi csodáit, kevesen élik át az igazi élményeit. Ugyanis, ha az ember egyedül vág bele egy felfedező túrába, minél megfelelőbb úti célt választ magának, annál nehezebb lesz megtalálnia azokat a helyi specialitásokat, amiket megnézve és kipróbálva valóban megismerheti az adott helyet.



Erdély pedig éppen ilyen hely, itt és itt is beszámoltunk már arról, hogy milyen szerencsések az idei VIP túra résztvevői, akik nem csak a legcsodásabb erdélyi úti célokhoz látogattak el, hanem szakértő vezetést is kaptak. A program pedig közel sem csak véget nem érő buszozásból és eseménytelen bámészkodásból állt.

Az utasok interaktív programokon vettek részt, valóban megtapasztalták és megkóstolták Erdély ízeit. Ráadásul a szervező arról is gondoskodtak, hogy miden helyi specialitásból (például pálinkából, lekvárból vagy akár szarvasgombából és hagymából) vihessenek haza igazi vásárfiát az utazók. A hangulatot pedig tovább fokozta, hogy köszönhetően a remek fakultatív programoknak és a sztárvendégekkel szervezett vacsoráknak és tematikus esteknek köszönhetően teljesen összerázódott a csapat.

Még tőbb kép található a cikk végén, a galériában!