Kocsis Tibi hercegnőkkel bulizott

2014-08-02 11:18:00 V.J.

hírkép

Pénteken egész Sárospatak fesztivál-lázban égett és estére fergeteges buli helyszíne lett a Makovecz tér.



Nézők és hercegnők egymásra találtak a Princess Fesztivál első napján. Talán a nyár legjobb hangulatú mulatsága kerekedett Sárospatak főterén, hiszen a város apraja-nagyja eljött a fesztivál nagyszínpada elé.

Mint egy igazi hercegnő lakodalmán, egymást érték a különleges produkciók. Először Delhusa Gjon teremtett káprázatos hangulatot, megénekeltetve az egész várost, majd Kocsis Tibi slágereire csápoltak hercegnők és az egész tízezres nézősereg. Persze, a műsor végén szinte lépni sem lehetett a sztárokkal és hercegnőkkel fotózkodó rajongóktól. A legnagyobb sikere annak volt, amikor Tibor és a hercegnők összeálltak egy valódi sztárfotó kedvéért.

Közben a hercegnőjelöltekből álló csapatok egész délután komoly csatában mérték össze erejüket tánctudásból, műveltségből, sőt pénzügyi ismeretekből az OTP Fáy alapítvány Okatási Központjának kvízjátéka során. A műsort a Prima Primissima díjas újságíró, Kiss Róbert Richard vezette.

Aki megéhezett, kenyérlángost és más finom falatokat, aki megszomjazott, jóféle söröket és borokat kóstolhatott a sátrakban. Végül a nap zárásaként az éjfélig tartó discoban ropta minden princess és a szurkolók.