Sziszi mindenben ínyenc

2014-09-05 08:22:00 V.J.

hírkép

Aki ínyenc, az megadja a módját. Talabér Szilvi pedig igazán szereti a különleges dolgokat. Ez mindenben megnyilvánul, legyen az hobbi vagy munka, esetleg asztali örömök.



Aki a sushi-t és a a vajban sült fűszeres lazacot szereti az már rossz ember nem lehet. Sziszi pedig rajong ezekért a különleges ínyencségekért. Ha pedig még ráadásul szép is valaki, az már csak vaniliás shake a mindennapokban. A 19 éves budapesti lány számára alapvető fontosságú az önkifejezés életben, művészetben egyaránt. Szerencsére ehhez megvan a tehetsége, sőt a kitartása is. Most grafikát tanul egy művészeti iskolában, de távolabbi tervei között éppúgy szerepel a grafikusság, mint az, hogy titkárnő legyen egy nagyobb vállalatnál. A modellkedésben sem adja alább a terveit egy igazi amerikai katalógusfotózásnál, hiszen embereket, országokat, kultúrát megismerni nem is lehetne jobban.

Addig is amíg ez sikerül, biciklizik, kártyázik, rajzol és történeteket ír.Lehet, hogy egyszer az ő történetét is érdemes lesz megírni?