Cukrász vagy modell lesz belőle

2015-01-15 06:55:00 V.J.

hírkép

Aki csak 17 éves, az előtt még az egész világ felfedezésre vár. Barabás Csenge viszont azt is szeretné, ha világ is felfedezné őt. Éppen ezért indult el az idei Ezüstpart Szépe választáson mindenki nagy örömére.



Cseni biológia-angol szakos gimnazista Nagykanizsán. Ez így persze szárazon hangzik éppen ezért egy szép lány mindent megtesz azért, hogy az élete sokkal izgalmasabb legyen. A csodálatos alak és az igéző szemek pedig egyenesen a szépségverseny kifutójára varázsolták a hölgyet. Ez ma még csak hobbi, éppúgy, mint a fotózás és a konyhai sütés-főzés. Imádja a gyrost, a mojitot és a jó hangulatú fotózásokat.

Ki tudja mi lehet belőle? Csenge nem az álmokat, hanem inkább az emlékeket szeretné felidézni az életében és mindent meg is tesz azért, hogy az álmaiból valóságos emlékek legyenek. Tervei között szerepel, hogy idegenvezető, tanár vagy esetleg cukrász legyen, viszont könnyen elképzelhető, hogy divatlapok címlapján találja magát, hiszen rendszeresen jár fotózásra. Tavaly egy budapesti divattervező felkérte, hogy a katalógusában szerepeljen.

Persze a legnagyobb álma körülutazni a világot sok barátot és élményt szerezni.

Ma még csak álom, holnap valóság, igaz Cseni?