Felhőtlen este Neoton slágerekkel

2014-07-22 11:08:00 V.J.

hírkép

Ha igazi nyáresti kikapcsolódást szeretnénk, ahhoz nincs jobb, mint egy felhőtlen retro-musical élmény. Ezen a hétvégén három alkalommal viszi színpadra Kunszentmártonban a Neoton feledhetetlen slágereit a Szent Márton társulat.



Július 25-26-27-én vagy augusztus 1-2-3-án érdemes ellátogatni az alföldi városba, hiszen valódi profi előadást ígér egy a tehetséges amatőr színészeket felvonultató Szent Márton társulat Szép nyári nap című előadása a Művelődési központban.  Bár a társulat tagjai nem színészek, de az elmúlt három év során hatalmas sikerrel vittek színpadra izgalmas műveket. A színpadtechnika, a világítás, a tánc és az ének bármelyik profi társulatnak is dicsőségére válhat.

Faragó Sándor rendező könnyű nyáresti szórakozást ígér minden korosztálynak. A társulat tagjai között van óvónő, alpolgármester, tanítónő, varrónő, munkanélküli, sőt pap is, akik a játékukkal valódi színházi élményt teremtenek. A tehetség és a lelkesedés igazán csodákra képes. A Szép nyári nap című musical gondtalan szórakozást jelent nézőknek és szereplőknek. A közönség hat előadást nézhet meg a Kunszentmártoni Művelődési Központban.

Jegyet rendelni és a 06-56 461-042-as telefonszámon lehet, sőt bővebb információkat kaphatunk az előadásokról és a fellépőkről.