Joshi Barath koronázta meg Ezüstpart Szépét

2014-07-20 21:40:00 superadmin

hírkép

Csodaszép hölgyek és verőfény várta az idei Ezüstpart Szépe résztvevőit és a lubickoló és bulizó közönséget. Aki ott volt, biztos nem felejti el ezt a fergeteges bulit. Meglepetés vendégként Radics Gigi adott vérpezsdítő koncertet.



Huszonhárom csodaszép versenyző, egy fergetes koncert és rengeteg néző tette különlegessé a 2014-es EzüstpartSzépe választást. A lányok idén is három tourban mutatkoztak be a zsüri és a nagyszámú lubickoló és mojitot kortyolgató strandlakó előtt. A szokásos koktél ruhás és bikinis bemutatok között egy különleges tourban a Réthy Fashion egyedi, újrahasznosított farmerből készült ruhakölteményeit is bemutatták a királynőjelöltek. A lányok bemtatkozása után Radics Gigi fergeteges koncertje adta meg az igazi party-hangulatot.

A szoros versengés végén a 21 éves, budapesti Mocsári Melissza fejére került a királynői korona, mellyel Joshi Barath koronázta meg a győztes lányt a nézők ovációja közepette. Melissza jelenleg hosteskedik, de később rendezvényszervezőként  képzeli el a jövőt. Imádja a mozit és a sorozatokat, kedvenc étele pedig a brassói aprópecsenye. A királynő díja egy hatnapos hétvége siófoki Hotel Ezüstpartban. A zsűri tagjaként, Regőci Attila meghívta a győztest az augusztusi Magyar Borok Útja Rally-ra is. Igazán kalandos lesz számára az idei nyár.

Első udvarhölgye a 19 éves, győri Sárközi Réka lett, második udvarhölgynek pedig - szoros verseny után - a szintén győri, 24 éves Borsodi Erikát válsztotta a zsűri.  Az Ezüstpart szépei mellett megválasztották a Miss Sport, a Miss Bikini, és a Miss Fashion nyerteseit is. Legszebb bikinis lány Csimszi Bianka, a legsportosabb Eisert Eszter, a legmutatósabb pedig Maka Karolina lett 2014-ben az Ezüstparton. A mezőny erősségét jelezte a sok különdíj is, hiszen a zsűri nehéz helyzetben volt és sokszor fél pontok döntöttek a helyezésekről.