Van akinek ingyenes a parkolás Ferihegyen

2014-06-12 14:03:00 V.J.

hírkép

A Turkish Airlines minden business osztályú jeggyel rendelkező utasa négy napig ingyen parkolhat a repülőtér ún. Terminál Parkolójában.

 



A Budapest Airport és a Turkish Airlines közös promóciója vállaltan az általában 2-3 napos utakat bonyolító üzleti utazókat veszi célba. A kedvezmény értéke a listaár szerint 63 euró, azaz mintegy 19 000 forintra tehető. Az akció június 11-én indul, és öt hónapon keresztül érvényes.

„Reméljük, hogy ez az új szolgáltatás megnyeri a Turkish Airlines business osztályú utasainak a tetszését, hiszen a török légitársasággal együtt azt szeretnénk, ha a kiemelt kategóriájú kiszolgálás már a repülőtér kapujától végigkísérné ezeket az utasokat." mondta Manel Moreno, a Budapest Airport közúti előtér szolgáltatások vezetője.

Az elmúlt időben dinamikusan fejlődnek a magyar-török gazdasági kapcsolatok, amit közvetve az is jelez, hogy a légitársaságok különösen magas telítettséggel (load-factorral) közlekednek Budapest és Isztambul, Törökország kereskedelmi központja között.