Valentin napot rendelhet a felhők felett

2014-02-10 11:00:00 V.J.

hírkép

A holland légitársaság is készül a szerelmesek napjára. A KLM ez alkalomból lehetővé teszi, hogy 9000 méter magasban is egyedi ajándékkal lepjük meg a kedvesünket. A különleges szolgáltatás minden Amszterdamból induló nemzetközi járaton elérhető február 12 szerda éjfélig.

 



A KLM.nl/wannagives webshop-on keresztül már most ki lehet választani azt az ajándékot, amit szeretnénk, hogy február 14-én, a fedélzeten kézbesítsenek a szeretett személynek.

A kínálatban a virtuális csóktól kezdve a szív alakú, kézműves belga csokoládéig minden megtalálható. Sőt, a csokoládé ingyenesen előrendelhető! De rendelhetők színes lufik is, amellyel feldíszítik a címzett ülését, így az utazás igazán ünnepi hangulatban telik. Ezekkel az ajándékokkal az év legromantikusabb napján, a szeretet, a szerelem kifejezésének még a felhők között sincs akadálya!

“Tavaly év vége óta utasaink olyan apró ajándékokkal szerezhetnek örömömet egy családtagnak, egy barátnak, vagy egy kedves ismerősnek, mint egy pohár pezsgő, egy extra kényelmes ülés; egy parfüm vagy egy doboz csokoládé. Egy ilyen váratlan ajándék a felhők között, amelyet még személyes üzenet is kísér, nem mindennapi élmény, örömmel tapasztaltuk, hogy utasaink körében milyen nagy népszerűségnek örvend ez a szolgáltatásunk. Valentin pedig nap egy igazán különleges alkalom, ilyenkor az ajándékozás, az örömszerzés különösen fontos.” –nyilatkozta Martijn van der Zee, az AIR FRANCE KLM E-Commerce Senior Alelnöke.

A holland  légitársaság az első, amelyik változatos ajándékskálát kínál a fedélzeten.