Pikáns - Dávid 4 lánnyal lakik együtt

2013-11-11 09:30:00 szorenyi.p

hírkép

Panajoth Dávid ismét nyakába vette a világot és Ázsiba utazott. Természetesen dolgozni ment a kiváló testű modell. Mit ad isten, megint 4 lánnyal kell együtt laknia. Micsoda pech! Következzen Kínából küldött beszámolója!



A sors úgy hozta, hogy ismét egyedül lakom fiú a modell apartmanban 4 modell lánnyal - kezdte e-mailen küldött beszámolóját. Próbálgatja elviselni a helyzetet, de ugye ez nem könnyű számára.

Az egyik lánnyal elég jóba lettem, ő egy belorusz modell, Minszkből, Tányának hívják - csigázta fel olvasóit Dávid. Mit is csinálhatnának ketten egy szabadnapon. Igen, nyert, vásárolni indultak a világ egyik legnagyobb shopping malljába. A látvány leírhatatlan volt számukra. Szinte sokkot kaptak a csengtui méretektől. A központ 1,7 millió négyzetméter, ami mondjuk, azt jelenti, hogy 1 km hosszú és 1,7 km széles, vagy fordítva. Az itthoni Aréna Plaza, amely Közép-Európa legnagyobb ilyen létesítménye 120000 m2.

A belseje impozáns, 20 méteres pálmafák, márvány mindenütt. Hatalmas vízi park is található benne. A belépőt egy 150 méter hosszú és 40 méter magas kivetítő fogadja, valamint egy mesterséges nap, amely 24 órán keresztül süt.

Ráadásul itt volt Tánya, aki még szebbé tette az egészet, vele pedig jobb, mint Miamiban - lelkendezett a magyar modell. A vízi park félelmetes. Hatalmas csúszdák, óriáshullámok, őrjítő forgók.

Ami egy kicsit zavart - szerénykedik Dávid a levélben, - hogy gyakran megzavarták a pihenésünket, mert állandóan fényképezkednünk kellett a helyiekkel, de azért ezt is elveztük.

A bevásárlás után pedig jött a szokásos modell parti, amelyen ugye az alkohol szabadon fogyasztható. Jééé, ennek következményeiről Dávid már nem írt. Talán Tánya:)