Miss Princess Hungary 2010 - hercegnőt koronáztak

2010-07-04 00:00:00 Bajory Á. Rita

hírkép

Bernáth Klaudia nyerte a legszebbnek járó Miss Princess Hungary koronáját. A ráckevei Kék Duna Wellness Hotel pazar környezetében megrendezett, színvonalas versenyen számtalan szépség mutatta meg bájait, de a tehetségüket sem hagyták otthon a lányok.



A nemzetközi döntőbe került győztes már készítheti is a bőröndjét, hiszen egy csodálatos, földközi-tengeri hajóúton vehet részt. A Ráckevén megrendezett Princessek versenyében második lett Farkas Gréta, és a szépségkirálynő udvarhölgyének választották még Zsíros Annát.

A  medence körül minden szem folyamatosan a lányokra szegeződött, hiszen több fordulóban vonultak fel a szépségek. A legformásabb alaknak járó díjat Dudik Szonja érdemelte ki, míg dobogós második helyezést ért el Zsíros Anna, és a harmadiknak járó legszexisebb Miss Bikini Princess helyezést Balázs Szabinának ítélte a zsűri és a közönség.

Láttuk őket extrém ruhában, estélyiben, falatnyi bikiniben, majd egyéni produkciójukat adták elő a Miss Princess jelöltek. Táncos lábú, bűvészkedő, szép hangú versenyzők is akadtak a jelöltek között, de csak az első három legjobb talentum nyerhetett. Juhász Ivett nyűgözte le leginkább a bírákat, Veres Seron második legjobb műsorral rukkolt el, de harmadik díjat pedig Gelencsér Tímea nyerte.