Öngyilkos lett mindenki hőse, Bendegúz

2013-07-14 07:47:00 szorenyi.p

hírkép

Fót és Csomád között egy férfi holttestet találták meg a rendőrök. Az áldozat öngyilkos lett, egy fára akasztotta fel magát az erdőben, így a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a történteket. Az áldozat, Olvasztó Imre, a kultikus Indul a bakterház Bendegúza, az ország kedvenc gyerekszínésze volt.



A 47 éves férfi holttestét szombat reggel a Fót és Csomád közötti erdőben találták meg. A haláleset körülményeit a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

A bulvárlapok azt írják, hogy felesége válni akart tőle, ezért vethetett véget életének. Az autója alapján találtak rá.

A ma már kultuszfilmnek számító Indul a bakterházat Mihályfy Sándor rendezte, Rideg Sándor regénye alapján, a főbb szerepeket Olvasztó Imre mellett Koltai Róbert, Horváth Teri és Haumann Péter játszotta.

Az akkor 13 éves Olvasztó Imre Regős Bendegúzt alakította a filmben. A színészet világa nem érintette meg, felnőttként a nyomdaiparban helyezkedett el.

Jellegzetes tájszólását felnőttként kinőtte, mert mindig is nagyon zavarta. Időközben pedig nagycsaládos apa lett, négy gyermeke született, a legkisebb közülük hároméves.