Hódít a Facebook Facelift Indiában

2013-04-29 17:27:00 superadmin

hírkép

Egyre többen fekszenek kés alá Indiában, pusztán azért, hogy tökéletes Facebook profil képet tudjanak utána csinálni maguknak.



Az indiai plasztikai sebészek szerint folyamatosan nő azok száma, akik egy későbbi, szebb profil kép reményében keresik fel őket. A közösségi és az online társkereső oldalak egyre növekvő népszerűsége miatt ugyanis egyre fontosabbá vált az indiaiak számára, hogy kinek milyen a profilképe. A világhálón és az említett oldalakon ugyanis ez az első benyomás, amire aztán vagy rákattint valaki, vagy nem. A jelenséget már el is nevezték, a plasztikai sebészek csak "Facebook Facelift", vagyis Facebook arcfelvarrásnak nevezik. Azonban nem csupán a hölgyek körében örvend nagy népszerűségnek az eljárás az utóbbi időben. Mára már a férfiaknál is teljesen elfogadottá vált, hogy valaki kés alá fekszik.

A leggyakoribb műtéti fajták, ami miatt a nők felkeresik az orvosokat az orrplasztika, ajakfeltöltés és ráncfelvarrás, míg a férfiak inkább a lézeres kezeléseket részesítik előnyben, szőrszálak és hegek eltávolítása miatt.

gulfnews.com