Több nyár és gumicukor

2014-10-01 08:01:00 V.J.

hírkép

Először a nővére tervezett ruhát Sárának, de azután már igazán komolyra fordult a dolog. Egy éve modellként is a kifutók világában találta magát a csinos barna hajú lány, akinek kiskorától kezdve nagy álma volt a modellkedés és a színészkedés.



Sok izgalmas kalandot élt már át Pajor Sára. Egyszer még egy kajaktúrán is részt vett a Mosoni-Duna egyik legkanyargósabb részén. Persze, borulás lett a vége az éjszakai túrának, de szerencsére mindenki megmenekült. Ahogy Sára mondja, vele mindig történik valami különleges. Ez a párkapcsolataira is igaz, hiszen  ha valakivel összehozza a sors, akkor azt nagyon érdekes módon teszi. „Hol úgy, hogy biciklivel összeütköztünk, hol egy olyannal, akit csak úgy véletlenségből először látok a buszon. Ebből lesz „első látásra szerelem”.

Az első látásra szerelem igazán érthető, elég csak megnézni a különleges fotókon a különlegesen szép szempárt. Sára azt várja az élettől, hogy lepjen meg! „Legyen több nyár és kevesebb tél. Akkor essen az eső amikor akarom, és az eső talán ne is vízből legyen, hanem gumicukorból! Tudjam magam teleportálni, mert általában mindig késésben vagyok. De ezek csak mellékes dolgok.  Szeretném megvalósítani az álmaimat és ezt nem csak a modellkarrieremre értem. Fontosnak tartom, hogy mindig legyen egy „B” tervem, hogy választani tudjak.  Szeretnék minél több helyre eljutni, minél több emberrel megismerkedni.”