Bojána egyedi karakter

2014-10-06 08:00:00 V.J.

hírkép

Első fotózása előtt még aludni sem nagyon tudott, de ma már nem izgul Bukrán Bojána. Talán azért múlt el a lámpaláz, mert tökéletesen sikerültek a képek és a hangulat is kitűnő volt.



Nem szereti, ha a ruhája szembe jön vele az utcán. Bojána saját karakterét építi, ami szerintünk igazán jól sikerült. A 22 éves fővárosi lány szerint, Mindenki öltözzön úgy ahogy számára a legkényelmesebb, ami tökrözi az egyéniséget,  és csinálja azt amit szeretne.  „Öltözködésben a különleges ruhadarabokat szeretem, és zavar ha valakin meglátok olyan ruhadarabot, amilyen nekem is van.” Első portfoliója előtt éjjel két óránként felriadt, nehogy elkéssen, de ma már ez a múlt.

Nem választ példaképeket a modellek között, de Naomi Campbell vagy Palvin Barbara komolyan hatott rá. Bár fő célja az életben, hogy sikeres modell legyen, azért a tanulást sem hanyagolja el. A protokoll ügyintéző nem is áll olyan távol a divattól, hiszen itt is minden a stílusról szól. Imádja a fotózást, a pózolást a kamera előtt és utazni szeretne.

Imádja, ha egy embernek több arca van és egy modell számára ennél nincs is komolyabb feladat.