Londonban is versenyzett Kitti

2015-01-13 08:00:00 V.J.

hírkép

Baksa Kitti most úgy érzi kinyílt előtte a világ. Nemcsak modellként sikeres, de igazi sportember is. A sport révén már Párizsba és Londonba is eljutott és az eredmények nem is maradtak el.

 



Ha mozoghat és sportolhat, akkor minden rendben van. Ettől érzi jól magát a bőrében és ez segíti Kittit a céljai elérésében.” Nem gondolom, hogy csak azért születtünk a földre, hogy dolgozzunk és elégedetlenkedjünk az életünkkel. Sokkal többről van szó. Az emberek nem ismerik magukat, nem tudnak elrugaszkodni a megszokott dolgoktól és attól a képzelt világtól, amiben élnek. Mert az nem a valóság. Egy létező világban mi alkotjuk a saját valóságunkat.”

Kitti mindent meg is tesz azért, hogy megalkossa ezt a saját valóságot.” Most abban a korban vagyok, hogy kinyílt előttem a világ kapuja, tele vagyok lehetőségekkel és ambícióval, így minden érdekel, minél többet szeretnék tudni a dolgok összefüggéseiről és kihasználni a lehetőségeimet. Amiket most teszek, biztos vagyok benne, hogy később kamatoztatni tudom és nem vesztek semmit vele. Igyekszem minél több embert megismerni és próbálok értékes kapcsolatokra szert tenni, amik segíthetnek céljaim elérésében és nem utolsó sorban olyan emberekkel kerülni kapcsolatba, akiktől tanulhatok.” Fontosak számára az értékes kapcsolatok, de úgy tartja, egy kapcsolatban is legyen meg az ember szabadsága, hogy társa ne gátolja, hanem segítse a személyes fejlődést.