Otthonosan a Kempinskiben

2013-04-04 17:07:00 V.J.

hírkép

Mindenhol jó, de a legjobb otthon, tartja a mondás. Miért ne lehetne ez az otthon egy szállodában? Ezt szem előtt tartva újultak meg a Hotel Corvinus Kempinski földszinti terei. Az illusztris vendégek által annyira kedvelt belvárosi szálloda különleges sajtóebéden mutatta be igazán barátságos, új arculatát.



Elegáns, visszafogott, barátságos és egyedi. Ki ne szeretne magának egy ilyen lakást? Ha pedig ez egy világvárosi ötcsillagos luxushotel, akkor még jobb.

Sokmillió forintos felújítás után ilyen környezet várja a Hotel Corvinus Kempinski vendégeit és nemcsak őket. A mai rendhagyó sajtóebéd előtt szinte lakásavatónak is beillő bemutatót tartott a szálloda ügyvezető igazgatója az újságíróknak.

Az 1992-ben megnyitott szálloda mintegy 3.000 m2-es földszintje eddigi történetének legjelentősebb átépítésén esett át az elmúlt hónapokban. “Megújult földszintünk tökéletesen megtestesíti a Kempinski filozófia négy alappillérét: esztétika, gasztronómia, kultúra és az élet szeretete. Új éttermi koncepciónk eddig ismeretlen színt visz a budapesti kulináris kínálatba.” – mondta Emile Bootsma, a Kempinski Hotel Corvinus Budapest ügyvezető igazgatója. “Amíg a hall, a Living Room és a Blue Fox The Bar a kozmopolita Kempinski-eleganciát tükrözi, amelyben visszaköszönnek magyar kulturális vonatkozások is, addig az ÉS Bisztró helyi, kötetlen hangulatú étteremként mutatkozik be, nem nélkülözve azonban a Kempinski értékeket, pl. az új Kempinski reggeli-koncepciót. Büszkén mondhatom, hogy a szálloda földszintje ma már nem csak “hall és recepció”, hanem igazi életmód- és gasztronómiai központ, ahol csak az egyik funkció az, hogy a vendégek érkezéskor bejelentkeznek.”

A megújult étterem természetesen megújult ételsorokkal és különleges italokkal is székéhez bilincseli a vendéget. Ebből kaptak is ízelítőt a megjelent szakemberek. A kínálat naponta és szezonálisan változik, sőt akár a szomszédos Fashion Street sétálói is kellemes ebédlőhelyet találnak a vásárlások szünetében. A hazai ízeket a legjobb alapanyagok és a legjobb szakácsok garantálják, sőt akár marhalevelet is mellékelnek a bélszín mellé, ha a vendég kíváncsiskodni szeretne.