Best of Budapest - Tarolt az arab hotellánc

2013-03-26 14:04:00 szorenyi.p

hírkép

A 2012 júniusában nyílt Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace 5 csillagos kategóriában a „Best New 5 Start Hotel” címet nyerte el, míg 4 csillagos kategóriában a szintén 2012 júniusában nyílt Estilo Fashion Hotel „Best New 4 Star Hotel” címmel gazdagodott. Étterem kategóriában a Mellow Mood üzemeltetésébe tartozó Buddha-Bar étterem a „Best New Restaurant” kitüntetést érdemelte ki.



Ez a díjkiosztó a korábbiaknál is különlegesebbnek bizonyult, mert ez alkalommal nem csak a cégcsoport szállodái, de annak vezetője is díjban részesült. Blandl Judit általános igazgató, aki már 1996 óta tagja a Mellow Mood csoportnak, munkájával támogatva nem csak a cégcsoportot, de egyben a magyar turizmus fejlődését is, fáradozásai elismeréseként szombaton átvehette „Az Év Szállodása” különdíjat.

Az elmúlt évek szakmai tapasztalatának és fejlődésének köszönhetően a Mellow Mood cégcsoport meghatározó szerepet tölt be a magyar turizmusban. 5 brand, a Luxury Hotels, Fashion Hotels, Congress Hotels, City Hotels és Top Hostels fémjelzi turizmus üzletáguk egyes részlegeit.

A cégcsoport kínálatába tartozó szállodák száma folyamatosan gyarapszik, jelenleg 13 hazai és egy bécsi szálláshely várja a vendégeket.