Kiköltözött a Kanári Szigetekre

2015-01-06 06:00:00 V.J.

hírkép

Három-négy nyelven is beszél Borsos Imola ezért igazán bátran mozog a világban. Imádja a sportot és rossz kedv ellen új frizurát próbál ki.



Egy igazi modell számára pompás lehetőség, ha kipróbálhatja magát külföldön. Amikor lehetősége adódott, Imola is bátran neki vágott a világnak. Teljesen egyedül dolgozott Gran Canaria-n. Biztosan sokan emlékeznek a szép turista animátorra. Napközben vízi aerobic edzéseket tartott, este pedig énekes, táncos műsorokban lépett fel. Nem véletlen, hogy a kifutók és a színpad világa igazán barátságos hely a számára.

Biztos benne, hogy a nyelvtudás segítségével biztosan sikeres lesz szakmájában. Ráadásul sok érdekes embert is megismerhet. Ahogyan a párkapcsolatiban is sokat segített más kultúrák megismerése.

Nagyon empatikusnak tartja magát, Ha más szomorú, akkor az könnyen átragad rá is, persze van amikor minden szürke és semmi sem sikerül. Ilyenkor segít egy új frizura.

A csinos, magas lány előtt ott a karrier. Számára a legfontosabb, hogy mindig legyen idő egy kis kikapcsolódásra, sportra, táncra és éneklésre.