Szexfilm a Budapestre látogató turistáknak

2013-03-18 10:08:00 V.J.

hírkép

Megnyitása óta már sokan keresték fel a Belváros új, pikáns látványosságát, a Golden Gate Erotika Galériát és Kiállítást.  Most igazán különleges csemegét kínálnak a turistáknak.



Amszterdam és Párizs után Budapesten is Erotika múzeum nyílt nemrég. A két szinten szinte minden látható, ami a szex és az erotika történetét jelenti. MIndez persze érthető, hiszen Budapestet a műfaj egyik fővárosának is tartják.

A látogatók szívesen időznek az erotikatörténet múltjában és csodálkoznak, mi mindent elkövet az ember egy kis mámorért. Aki csak a tárlókban elhelyezett kiállítási tárgyakat szemlélte, kicsit talán statikusnak tartotta a szex világának bemutatását. Ezen változtat egy kissé a Párizsi utcai múzeum létrehozója, a szakma egyik legismertebb hazai képviselője Kovi, azaz Kovács István. Igazán különleges élmény kínál azoknak, akik nemcsak a tárgyakat, de az akciókat is szeretnék megismerni. Nem sokan jártak filmstúdióban, de szexfilm forgatásán annál kevesebben, pedig a téma biztosan lázba hozza az erotika szerelmeseit. Az Erotika múzeum számukra kínál bepillantást a forró filmek készítésének kulisszatitkaiba, természetesen Kovi idegenvezetésével és izgalmas kommentálásával.

A filmforgatás ebben a műfajban is komoly munka, de előtte a turisták elbeszélgethetnek a szereplőkkel vagy a stábtagokkal. Sőt, arra is van lehetőség, hogy akár közös fotó is készüljön a nemzetközi felnőttfilmek sztárjaival. Kiderül minden, ami a nézőt érdekelheti, sőt még ennél több is.

Természetesen minden a kulturált erotika és az ismeretterjesztés szintjén marad, ahogyan azt a múzeum filozófiája megkívánja, de más határok nincsenek. Az ötletgazdák a héten főpróbát tartottak, a turistaszezon kezdetével pedig rendszeresek lesznek a nyilvános forgatások.