Magasról ugrik és magasra tör

2014-07-15 09:39:00 V.J.

hírkép

Kislány korában tériszonya volt, ma pedig már akkor sem jön zavarba, ha ejtőernyővel kell kiugrani egy repülőgépből vagy bungee jumping kötél végén várja a mélység. Rajnai Réka  előtt nincs akadály az életben.



Az életben nem szabad sajnálni a célok eléréséhez szükséges energiát és szorgalmat, vallja Réka. Amit eddíg elért az bizonyítja ennek igazságát, hiszen Ő az egyik legsikeresebb hazai fittness modell. Valamennyi hazai verseny megnyerése után a Nemzetközi Ausztria Kupát majd a Bikini Modell Világkupát is a vitrinjébe tehette. A sikerek meghozták a nemzetközi ismertséget, hiszen ma már a BioTech USA kampányainak arca és szponzorált versenyzője.

Emellett a média világa sem ismeretlen számára. Műsorvezető és riporter. Bár az élet komoly területein igazán kemény és céltudatos, de nem áll tőle távol a vidámság és a bolondozás, hiszen ennélkül nem is lehet teljes életet élni.

Soha nem felejti el a pillanatot, amikor szeme előtt született meg kedvenc kiscsikója, melyet azóta is nagy szeretettel gondoz. Az életben csak igazán komoly célokat szabad kitűzni magunk elé, vallja. Soha sem felejti el a segítséget és támogatás, amit otthonról kapott a sikerekhez. A sikerek boldogságérzetet adnak a kudarcokat pedig az élettől kapott leckeként kell értékelni.