Sztriptíz és szex az árvaházban

2013-01-25 21:20:00 szorenyi.p

hírkép

Egy árvaház ebédlőjében rendeztek orgiát egy gyermekotthon alkalmazottai a kazahsztáni Simkentiben. Félmeztelenre, s magából kikelve táncol az árvaházi bulin az intézmény terjedelmes és erősen ittas portásnője azon a videón, ami az internetre is kikerült. Azt a nevelőnőt, aki a felvételeket nyilvánosságra hozta, azóta „etikátlan viselkedéséért” elbocsátotta a gyermekotthon igazgatója.



A kirúgott Zuhra Nyisanova a sajtónak elmondta, hogy miközben a gyermekotthonban hidegek a fűtőtestek, és a növendékeknek hosszú sorokat kell kiállniuk a konyhánál, ahol számos tűzhelyből csak egy üzemel a számukra kiosztott hideg étel felmelegítésére – az árvaház dolgozói valóságos orgiákat rendeznek a hétvégéken az intézmény étkezdéjében.

Legutóbb például egy új munkatárs érkezését ünnepelték, jelentős mennyiségű alkohol elfogyasztása, és rögtönzött sztriptíztáncok előadása mellett, aminek a növendékek is óhatatlanul tanúi lehettek.

A felvételen szereplő félmeztelen asszonyság azóta önként beadta a felmondását. Az intézmény igazgatónője azt állítja, hogy semmit sem tudott az éjszakai bulikról. A történteket nyilvánosságra hozó nevelőnő elbocsátását pedig azzal indokolta, hogy az rossz hírét keltette az árvaháznak – a fűtőtestek ugyanis az állításokkal ellentétben igenis melegek, a konyhai villanyrezsók zömét pedig csak takarékossági okokból kapcsolták ki.

(Palkó István)