Zen parti és retro buli

2012-12-28 10:46:00 V.J.

hírkép

Aki még nem tudja hogyan ünnepeljen év végén, annak három különleges helyszínt és három egyedi partit ajánl a Világszám. Igazi retro buli a Balaton partján, vagy hangulatos Szilveszter az ország legtisztább levegőjű hoteljában, esetleg igazi kulináris élménytúra a budapesti Sunny étteremben. Bármelyik tökéletes alkalom az újév köszöntésére.



Kell-e jobb helyszín egy igazi családi Szilveszterhez, mint Magyarország  egyik legtisztább levegőjű és különleges hangulatú Noszvajnál. Eger közelében, már a múlt század második felében üdülő működött a késő barokk, copf stílusban épült De la Motte Kastély épületében. A mai Oxigén Hotel helyén egykor a XIX. században a kastélyhoz tartozó birtok majorsági központja volt.

A nemrég felújított négycsillagos szálloda nemcsak fergeteges bulit kínál, de ha igazán természetes környezetben szeretnénk átlépni az új évbe, akkor igazi Zen hangulatban telhet el ez a három nap.

Svédasztalos vacsora kicsiknek és nagyoknak különleges menűkkel, ahol megkóstolhatjuk a hamisítatlan Noszvaji vadragúlevest citromos galuskával és a chilis polentával felszolgált bébicsirkét.  A show mellett nem hiányzik majd a tombola, ahol a főnyeremény 2 fős, két éjszakás voucher lesz a Ráckevei Kék Duna Wellness Hotelbe. A távolkeleti hangulatról szauna és gyertyafényes relaxálás gondoskodik, de nem maradhat el a japán teaceremónia sem, eredeti japán teafüvekkel. Mielőtt áttáncolnánk 3013-ba érdemes belekóstolni a zanzen meditáció világába is.

Aki a téli Balatont választja, annak hatalmas bulit kínál a siófoki Hotel Ezüstpart. A móka már 29-én kezdetét veszi, amikor mindenki megismerkedik mindenkivel és Éles István humorával. 30-án reggel pedig kezdetét veszi a nagy disznőölő parti, sültekkel, hurkával, kolbásszal és természetesen pálinkával. A hároméjszakás csomag ára 59.900 forint, melyben a rengeteg program és kulináris élmény mellett az igazi retro hangulat is benne foglaltatik. Ráadásul 10% kedvezménnyel válthatjuk be SZÉP Kártyánkat is!

A teljes panziós ellátás mellé minden nap korlátlan forralt bor jár. A hideg reggeleket pedig feledteti a pálinkás jó reggelt disznóvágással. Természetesen nem maradhat el a retro hangulatú szilveszteri gálavacsora sem és hogy minden a fiatalság élményét hozza vissza arról a Retro Disco gondoskodik Dévényi Tiborral és B.Tóth Lászlóval.

Ha elfáradnánk a nonstop bulizás közben, akkor tökéletes regenerálódást nyújtanak a profi szauna mester programjai. Utána pedig a csobbanás a feszített víztükrű medencébe. Sőt egy kis thai masszázs ízelítő is jár a vendégeknek. Amíg a felnőttek kívül-belül pezsgőfürdőt vesznek, addig a gyerekeket játszóház és gyerek disco várja.

Ha viszont nem akarnánk messzebbre utazni, akkor pompás választás a Sunny Lounge, a Szentendrei úton. A buli este kilenckor indul Óbudán és tart kivilágos-kivirradtig. A 8000 forintos belépőért emlékezetes kulináris élmények és igazi szilveszteri hangulat vár mindenkire. Az ételek sorát szinte elmondani sem lehet: a Háromhagymalevestől a Kéksajtos-spenótos pennén át a diós gubán keresztül juthatunk el a hagyományos lencsefőzelékig és az új évig.  A hangulatról természetesen a legkülönlegesebb zenék és programok gondoskodnak majd.