A Mikulás lányok angolul beszélnek

2012-12-05 22:00:00 V.J.

hírkép

Amerikában karácsonykor mindenkit elönt a szeretet és a vásárlási láz. A szeretet-roham már december elején megkezdődik és nincs az a termék, melyet a tengeren túl be ne lehetne szerezni Santa Claus nevében.



Persze, manapság már sokan nem bíbelődnek a sorban állással. Inkább leülnek a laptopjuk mellé, vagy kézbe kapják iPhone-ukat. Az egyik legkedveltebb meglepetés New Yorktól Los Angelesig most is a könyv. Mivel pedig a világ kissé összement, sokan igazi csemegékre vadásznak.

Nekik készült el a világtörténelem legszebb nőit bemutató különleges album angol nyelvű reklámspotja, melyből nem hiányozhatnak a szeretet ünnepének kellékei. A felvételek is igazán karácsonyi hangulatban készültek el.

Egyetlen amerikai sem tud ellenállni a Mikulás ruhába bújtatott pompás idomoknak, sőt ahogyan bennfentes színházi emberek tartják, egy igazán szívhez szóló darabból nem hiányozhat a kutya sem. Mert hát egy igazi amerikai reklám a pénztárca mellett főleg a szívhez szól. Ilyen a reklám a tengeren túlon és ilyen a reklámfilm forgatás Magyarországon. Szépség, szeretet, jó hangulat és egy négylábú szőrmók. Mi kell más a sikerhez? Már a film megjelenése napján rengetegen kattintottak a amazon.com-on az albumra és a roham azóta is tart.