Félmillióért talált gazdára a Lego-csikó

2012-12-02 14:40:00 V.J.

hírkép

Félmillió forintot ért az árverésen az OTP Bank és a LEGO Monobrand Store Budapest Árkáddal közösen felajánlott színes lego-csikó.



A lovas világverseny szünetében az is kiderült, hogy ki lecitált a legsikeresebben a hazai lovasterápiát segítő szolgáló színes lego-csikóra. Az OTP Bank Lovas Világkupa látványos lovas versenyszámai és showelemei mellett minden évben egy fontos társadalmi ügyre, a lovasterápiára is felhívja a figyelmet. A licitálás hozzájárulhat a lovasterápia, - mint a sérült, fogyatékos gyermekek számára értékes terápiás eszköz - népszerűsítéséhez. A november 22-24. között jótékonysági LEGO kockákból felépült színes LEGO lóra november 30 - december 2. között lehetett ajánlatot tenni. A licitálásból befolyt összeget, csakúgy, mint a jótékonyági LEGO csomagok árát, a szervezők a Magyar Lovasterápia Szövetségnek ajánlották fel.

A licitálás után a legmagasabb árat – 255 ezer forintot - a Nelson Flotta Leasing kft ajánlotta fel. Az összeget az OTP bank megduplázta, így a Magyar Lovasterápia Szövetség és a sérült gyerekek több mint félmillió forinttal lett gazdagabb.