Ők a legszebb férfiak a világon

2012-11-28 06:11:00 j.protic

hírkép

Ján Haraslín, egy 23 éves pozsonyi főiskolai hallgató 5. helyen végzett a Mister International 2012 férfi szépségversenyen.



Idén Bangkokban rendezték meg a Mister International szépségversenyt, amelyen 50 ország legszebb férfijai versengtek. Szlovákiát Ján Haraslín, az Év Férfija 2012 országos verseny győztese képviselte. Az erős mezőnyben 5. helyen végzett - adja hírül a TASR szlovák hírügynökség..

„Hihetetlenül boldog volt, és megkért, köszönjem meg mindenkinek a támogatást” – mondta a hírügynökségnek Dávid Novotný, az Év Férfija szervezője, aki közvetlenül a verseny után beszélt Haraslínnal.

A szépségversenyt hajnalig tartó estély zárta, amelyen Jinglak Sinavatra, Thaiföld miniszterelnöke, valamint a zenei és a divatvilág több jelentős személyisége is részt vett. Haraslínra rengeteg fotózás vár, több ismert tervező munkáit mutatja majd be. A modell saját elmondása szerint az intelligens, jó humorérzékkel megáldott nőket szereti. A verseny győztese a libanoni Ali Hammoud, aki 39 férfit utasított maga mögé. A Mister International versenyt 2006-ban is libanoni fiú nyerte, Wisam Hanna.