A vizek királynője lett Miss Éden

2012-11-24 20:30:00 szorenyi.p

hírkép

Az idei Miss Éden szépségverseny döntősei igazán különleges helyszínen adtak randevút egymásnak. A lányokat Budapest egyik legszebb helyszínén, a megújult Írhás árok partján várta a kifutó és természetesen a hozzáértő zsűri.



A budapesti patakok sorában elsőként megújult Írhás-árok nemcsak szebb lett, de aki ide látogatott, tapasztalhatta, mennyire természetközeli állapotokat sikerült teremteni a felújítás során. Aki eljött, az nemcsak természeti szépségekkel, de igazán csodálatos hölgyekkel is megismerkedhetett a látványos show keretében. A gála programjai során egymást érték az érdekes és szórakoztató programok. A világ legszebb vízfolyásai, folyói és még a déltengeri szigetek is megjelentek a kivetítőn, hogy igazán egzotikus környezetet varázsoljanak a hűvös novemberi délutánba. Felléptek a Budapest Csillaga tehetségkutató verseny legjobbjai, volt környezetvédelmi divatshow, ahol hulladékruhákból tervezett ruhákban vonultak pódiumra a legszebb lányok. A rendezvénysátorban egy gombostűt sem lehetett volna leejteni, annyian voltak kíváncsiak a három tour során felvonuló versenyzőkre, a modellekre és az énekesekre.

A nap csúcspontja persze a Miss Éden szépségverseny késő délutáni döntője volt, ahol a szebbnél szebb lányok saját maguk által készített és tervezett hulladékruhákban vonultak a kifutóra. Ebben a kategóriában minden kreáció lenyűgözte a zsűrit és a közönséget. Hatalmas sikere volt a használt farmeranyagokból készített ruhakölteményeknek. Ismét kiderült, hogy a lányok fantáziája nem ismer határt, ha divatról és környezetvédelemről van szó.

A verseny végén a Miss Éden koronája Kulcsár Edina fejére került. Udvarhölgyei Galambos Andrea és Vass Orsolya lettek.