Hawaii: A világ legszebb szállodái 5. része

2012-11-16 00:00:01 V.J.

hírkép

Ha gáláns szeretne lenni, akár az egész világgal is meglepheti szeretteit. A karácsonyfa alatt igazán jól mutatnak majd Hawaii legszebb szállodái, a paradicsomi Cocoa Island, vagy az indiai maharadzsák egykori palotái. Mindehhez még vastag pénztárca sem kell, hiszen elég megvásárolni A világ legszebb szállodáit bemutató könyvsorozat 5. kötetét. A hatás nem marad majd el.



A nagysikerű könyvsorozat eddig megjelent kötetei amúgy sem hiányozhatnak a világutazó ínyencek könyvespolcáról. Az 5. kötet csodálatos képei és a hangulatos írások a hideg télből a forró nyárba repítik az olvasókat.

Nem is lehet különlegesebb meglepetés, mint a karácsonyi gyertyák mellett kalandozni a déltengeri szigetvilágban vagy képzeletben eltölteni néhány éjszakát a luxus és a design világát megtestesítő hotelek egyikében. Igazán stílusosan okozhat örömet barátainak és szeretteinek, ha mindezt december 24-én nyújtja át egy csokorban, egy látványos útikönyvben.

A szórakozást és az élményt a világ 161 országában megfordult szerző, Dr. Kiss Róbert Richard személyes és szórakoztató stílusa garantálja. A fotel előmelegítve, a kandallóban lobog a tűz, szól a kellemes háttérzene és egzotikus ital is kéznél van. Karácsonykor is várnak minket a világ álomszép tájai. Megrendelhető a www.vilagszam.hu/webshop oldalon.