Online gyűjthetnek adományokat

2012-10-30 11:42:00 V.J.

hírkép

Idén ősztől már folyamatosan pályázhatnak a civil szervezetek az OTP Bank és a NIOK Alapítvány online bankkártyás adománygyűjtő rendszeréhez való csatlakozásra. A programba eddíg 129 szervezet kapcsolódott be.



Az OTP Bank és a NIOK Alapítvány több mint 3 éve indította el közös programját annak érdekében, hogy a magyarországi civil szervezetek adománygyűjtési kapacitását fejlessze. Ennek érdekében dolgozta ki az online, bankkártyás fizetéssel történő adománygyűjtési rendszert, lehetőséget teremtve arra, hogy a civil szervezetek egy újabb eszközt vonjanak be adománygyűjtő tevékenységükbe. 2011-ben az adományozók több millió forint adományt juttattak el ezen az úton a kiválasztott szervezetekhez. Ezen pályázati kiírás keretén belül újabb 100 szervezet juthat be a programba.

A belépő civil szervezetek saját, a webáruházak esetében is használt, bankkártyás befizetésre alkalmas felületet kapnak, melyen keresztül adományozóik könnyen, gyorsan, - az OTP Bank jóvoltából - kedvezményes tranzakciós díjak mellett utalhatják át pénzbeni támogatásaikat a szervezetek számára.

A pályázatokat a www.adhat.hu adományportálon keresztül, online lehet benyújtani, ugyanitt tájékozódhatnak a részletes pályázati feltételekről is.

 

További információk: www.adhat.hu

OTP Bank – Bátorfi Adrienn, BatorfiA@otpbank.hu

NIOK Alapítvány – Gönczi Márta, adhat@niok.hu