Keresztes Ildikó is bevallotta zenei titkát

2012-10-28 09:43:00 szorenyi.p

hírkép

A Voice válogatóján robbant a bomba. Az egyik énekes elmondta, hogy a 90-es években ő bizony meglehetősen sok, akkor divatos formáció számára énekelt fel számokat. Ezek aztán a bulikon csupán tátogtak, de kétségkívül szexisen mozogtak. Egy menedzser szerint ez normális dolog volt, hiszen a jó hangú énekesek nem voltak elég eladható a diszkókban.



Czerovszky Heni a Voice-ban mondta el, hogy több slágert is ő énekelt fel a 90-es években divatos sztáregyüttesek helyett. Czerovszky a tehetségkutatóban árulta el, hogy többek között ő volt az „igazi hang" a 4F Club „Balatoni láz", valamint a Soho Party „Gyere és táncold át velem az éjszakát" című slágerei mögött.

A Blikk ezek után megkereste ­Keresztes Il­dikót, aki elsimerte, hogy ő is volt bérhang. "Több együttesnek is én énekeltem a dalait, például az UFO, vagy a 4F Club néhány slágerét" Konkrétan a Szerelemdoktor, a Katonadolog, vagy a Félember vagyok című dalokról van szó, amelyeket ma is előszeretettel játszanak a rádiók. Igaz, a jogdíjakból származó bevételéből Keresztes nem részesül, hiszen nem szerepel sem a szerzők, sem az előadók listáján.

Joós István zenei menedzser szerint a műfajnak nem voltak vesztesei.  Showműsorokat raktak össze a producerek, amelyknek része volt a zene, a tánc és a vonzó külső is. Kevés előadó volt mindenben kiváló. Jól jártak a dalszerzők, sőt a bérhangok is, hiszen kaptak egy számot, egy óra alatt felénekelték, és a titoktartásért cserébe jó pénz is járt - mondta a Blikknek Joós István.