Új parkolóházak a Belvárosban

2012-10-11 19:57:00 superadmin

hírkép

Egyszerre hét új parkolóházat avattak a budapesti belvárosban tegnap. Az EZ Park rendszer megnyitóján kiderült, hogy parkolni egészen másképp is lehet.



Aki már keringett órákig Budapesten parkolóhelyre vadászva, tudja mekkora megkönnyebülést jelent egy biztonságos parkoló. Most egyszerre hét új parkolóházat kaptak azok, akiket a dolguk a VI. vagy VII. kerületbe szólít.

Nemcsak a helyek, de a parkolási rendszer is megújult. Vége a zsebeket lyukasztó fémpénzek csörgésének, az EZ parkolás lehetővé teszi, hogy szinte személyre szabjuk az árakat az új rendszerben. Fizethetünk feltöltő kártyával, mobiltelefonnal vagy az általunk megadott számláról. Nem kell sorban állni az automatánál, hiszen a kapunyitással egyidejüleg már rendeztük is a számlát. A rendszer mind a hét parkolóházban igénybe vehető. EZ Park bérletet akár online is rendelhetünk.

Hogy a rendszer még csábítóbb legyen, állandóan lesznek akciók, a biztos parkolóhely mellé kaphatunk ingyenes autómosást vagy kedvezményes óradíjakat is.

A megnyitó fő helyszínén, a Zichy Jenő utcában a vendégek nemcsak parkolhattak, de volt show és sorsolás is. Sőt, sokan a rendezvény után is ott hagyták autóikat.