Schobert Norbi élet és halál közt

2012-10-11 11:22:00 szorenyi.p

hírkép

Schobert Norbert szíműtéten esett át - közölte felesége, Rubint Réka a Facebook-oldalukon. Rubint Réka részeltesen beszámol a férje állapotáról.



Veleszületett szívbillentyű rendellenességét 3 évvel ezelőtt egy szívultrahang vizsgálaton diagnosztizálták. Az orvostudomány jelenlegi fejlettségének és az operációt végző főorvos, Dr. Székely Lászlónak és szakmai csapatának köszönhetően sikerült a saját billentyűt plasztikai úton korrigálni, nem volt szükség sem biológiai, sem mechanikus műbillentyűre. Norbi állapota stabil, jól van.

"Nagyon nehéz hónapokon, heteken, napokon vagyunk túl, hiszen 3 éve mindannyian tudjuk, hogy ezt a műtétet rövid időn belül el kell végezni" - írja Rubint Réka, aki részletesen beszámolt a műtét előtti percekről. "Tegnap reggel a legfájóbb pillanat az volt, amikor el kellett engednem a kezét annak az embernek, akit a világon legjobban szeretek. Folytak a könnyeink, magához húzott és a fülembe súgta: "Visszajövök hozzád Kicsim, megígérem!"

Tudjátok az élet-halál kapujában állni a legkiszolgáltatottabb állapot - fogalmaz Rubint Réka. "Az égiek mellettünk voltak, vigyáztak ránk, hiszem és tudom, hogy mindvégig fogták az én Szerelmem kezét, hiszen a szívbillentyű műtét sikerült! Az operációt végző és Őt kezelő team szerint, a műtét után Norbi teljes értékű életet élhet, a felépülését követően magas szintű sporttevékenységét folytathatja".